Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen nabij de Utrechtse Heuvelrug

Recreatiewoningen te koop nabij de Utrechtse Heuvelrug

 • Exclusieve en duurzame vakantiewoningen
 • Direct gelegen aan de Nederrijn
 • Een oase van rust bij de Utrechtse Heuvelrug

Een luxe recreatiewoning kopen nabij de Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen tijdens een welverdiende vakantie? Dan is een recreatiewoning kopen bij MarinaParken een perfecte keuze. Met meer dan 20.000 hectare aaneengesloten bos en rivier de Nederrijn is de Utrechtse Heuvelrug een gewilde vakantiebestemming. Bij MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik bieden wij luxe en duurzame vakantievilla's. Deze hebben allen een unieke ligging aan de rivier de Nederrijn. U kunt een vakantiewoning bij MarinaParken kopen om deze te gebruiken als tweede huis aan het water, om te verhuren of een combinatie hiervan. Geniet van een waardevaste investering in een recreatiewoning bij de Utrechtse Heuvelrug!

Ontdek ons aanbod:

Vakantiehuis nabij de Utrechtse Heuvelrug te koop

Het luxe vakantiepark MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen in de Betuwe, in het Gelderse plaatsje Maurik. Het park geeft u door de directe ligging aan het water een ultiem vakantiegevoel. De villa’s van MarinaPark Bad Nederrijn zijn duurzaam ingericht en bieden plek aan maximaal 6 personen. Bovendien hebben ze een prachtig uitzicht op het water en/of één van de drie jachthavens. De waterrijke ligging maakt het mogelijk om diverse watersporten te beoefenen. Wanneer u investeert in een vakantievilla bij MarinaPark Bad Nederrijn kunt u hier zelf gebruik van maken, maar u kunt deze ook verhuren. De verhuur wordt volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. U kunt ook kiezen voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Dat is zorgeloos genieten én profiteren van een vast nettorendement!

Uw eigen vakantiewoning bij de Utrechtse Heuvelrug

Wanneer u bij MarinaPark Bad Nederrijn investeert in een vakantiewoning bent u eigenaar van een vakantievilla aan het water op een uniek vakantiepark met luxe faciliteiten. Zo hebben wij een eigen zandstand met een afgeschermd zwemgebied, bieden wij diverse speeltoestellen voor de kinderen en kunnen u of uw huurders in de brasserie genieten van een heerlijk hapje en drankje met uitzicht over het water. Investeren in een luxe vakantiehuis nabij de Utrechtse Heuvelrug kan op verschillende manieren:

  Eigen gebruik

  U koopt een vakantiewoning nabij de Utrechtse Heuvelrug voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

  Volledige verhuur

  De woning wordt volledig beschikbaar gesteld voor de verhuur. Het onderhoud en de verhuur worden compleet verzorgd en u ontvangt een vast nettorendement.

  Eigen gebruik en verhuur

  Een ideale combinatie wanneer u zelf af en toe gebruik wilt maken van de villa. Wanneer u de woning niet gebruikt wordt deze beschikbaar gesteld voor de verhuur.

Wilt u meer weten over het kopen van een recreatiewoning vlak bij de Utrechtse Heuvelrug? Vraag dan onze informatiebrochure aan of neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Veelgestelde vragen:

• Wat zijn de voordelen van investeren in een recreatiewoning?

Investeren in een luxe recreatiewoning is een goede keuze omdat de spaarrentes op de bank historisch laag zijn terwijl een woning een waardevast object is. De waarde van uw vakantiewoning stijgt én u profiteert van een aantrekkelijk vast rendement!

• Waarom kiezen voor een woning bij de Utrechtse Heuvelrug?

De Utrechtse Heuvelrug is een populair natuurgebied waar veel toeristen op af komen om te wandelen of te mountainbiken. Dit resulteert in een hoge bezetting op ons vakantiepark waardoor u profijt heeft van een goed rendement. Dit is ook een prachtige locatie om zelf vakantie te vieren.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging