Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen nabij de Utrechtse Heuvelrug

Recreatiewoningen te koop nabij de Utrechtse Heuvelrug

  • Een oase van rust
  • Exclusieve en duurzame vakantiewoningen
  • Direct gelegen aan de Nederrijn

Recreatiewoning kopen nabij de Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen tijdens een welverdiende vakantie? Dan is een recreatiewoning kopen nabij de Utrechtse Heuvelrug een perfecte keuze. Met meer dan 20.000 hectare aaneengesloten bos en heidegebieden, landgoederen, kastelen en een kronkelende rivier de Nederrijn is de Utrechtse Heuvelrug een gewilde vakantiebestemming. Bij MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik, hemelsbreed ca. 10 kilometer van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, worden luxe, duurzame vakantievilla's aangeboden. Allen met een unieke ligging aan de rivier de Nederrijn.

Waarom een vakantiehuis kopen nabij de Utrechtse Heuvelrug bij MarinaPark Bad Nederrijn? U kunt een woning kopen om deze te gebruiken als tweede huis aan het water welke een perfecte uitvalsbasis biedt voor uitstapjes op de Utrechtse Heuvelrug. Of u nu kiest voor eigen gebruik, een investering in een recreatiewoning met als doel deze te verhuren en een aantrekkelijk rendement te behalen of een combinatie van deze twee. De aankoop van een vakantiehuis is een waardevaste investering.

Bekijk onze vakantievilla's

Het aanbod nabij de Utrechtse Heuvelrug

Vakantiehuis nabij de Utrechtse Heuvelrug te koop

Het nieuwe vakantiepark MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen in de Betuwe, in het plaatsje Maurik, Gelderland. Het park biedt door de directe ligging aan het water een ultiem vakantiegevoel. De villa’s van MarinaPark Bad Nederrijn zijn duurzaam ingericht, bieden plek aan maximaal 6 personen en hebben een prachtig uitzicht op het water en/of één van de drie jachthavens. De waterrijke ligging maakt het mogelijk om diverse watersporten te beoefenen.

Naast het water is er genoeg te beleven in de omgeving. Zoals Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het nationaal park biedt een oase van rust en tijdens een bezoek wordt u verrast door de diversiteit van de natuur. Zandverstuivingen, bossen en uitgestrekte heidevelden, u komt het allemaal tegen op een van de wandel- of fietsroutes op de Utrechtse Heuvelrug. Op zoek naar iets meer actie? Verken de omgeving dan met de mountainbike. Daarnaast zijn de historische plaatsen zoals Wijk bij Duurstede, Buren en Culemborg ook het bezoeken waard.

Vraag onze brochure aan

Ultiem genieten op de Utrechtse Heuvelrug

MarinaPark Bad Nederrijn nabij de Utrechtse Heuvelrug

Wanneer u bij MarinaPark Bad Nederrijn investeert in een vakantiewoning. Koopt u niet alleen een luxe recreatiewoning nabij de Utrechtse Heuvelrug. U bent dan eigenaar van een luxe vakantievilla aan het water op een uniek vakantiepark met luxe faciliteiten. Zo is er een eigen zandstand met een afschermd zwemgebied, zijn er diverse speeltoestellen voor de kinderen en kunt u in de brasserie genieten van een heerlijk hapje en drankje met uitzicht over het water. Uiteraard geldt dit ook voor uw gasten. Dit is extra interessant als u wilt investeren in een vakantiehuis nabij de Utrechtse Heuvelrug.

Utrechtse Heuvelrug als een tweede huis

Een vakantiewoning kopen nabij de Utrechtse Heuvelrug bij MarinaParken kan op verschillende manieren.

Eigen gebruik - U koopt een vakantiewoning nabij de Utrechtse Heuvelrug voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

Eigen gebruik én verhuur - Een ideale combinatie wanneer u zelf af en toe gebruik wilt maken van de villa en wanneer u de woning niet gebruikt, wordt deze beschikbaar gesteld voor de verhuur. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

Volledige verhuur - De woning wordt volledig beschikbaar gesteld voor de verhuur. U ontvangt een aantrekkelijk vast rendement voor een langere looptijd.

Wanneer u besluit om een recreatiewoning te kopen nabij de Utrechtse Heuvelrug om gedeeltelijke of volledig te verhuren, zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen. Wij zullen alles regelen omtrent de verhuur van uw woning, zo kunt u genieten van uw investering.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een recreatiewoning nabij de Utrechtse Heuvelrug? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een brochure aan.

Neem contact met ons op