Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
  • Unieke locatie in het hart van de Betuwe
  • Villa Maritiem 4 persoons v.a. € 179.500,-
  • Direct gelegen aan de Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn

Vakantiepark MarinaPark Bad Nederrijn is uniek gelegen aan de Rijnbandijk in het idyllische plaatsje Maurik aan de Nederrijn. MarinaPark Bad Nederrijn biedt u de mogelijkheid om te investeren in een luxe, duurzame vakantievilla met eigen kavel direct aan het water. Door de ligging aan het water is het vakantiepark een walhalla voor watersporters.

De laatste twee villa's zijn te koop voor € 179.500,- excl. btw en kavel. De kavel kan gekocht of gehuurd worden.

Beleef MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn

Walhalla voor watersporters

MarinaPark Bad Nederrijn is een walhalla voor watersporters. Vlak naast het park bevindt zich een waterskivereniging waar men ook kan wakeboarden. Verder kunt u zwemmen, varen, waterskiën, surfen, hengelsport, zeilen, kanoën etc. Tegenover het park kunt u uw boot aanleggen op een van de eilandjes met aanleg strandjes. Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 500 m. U vaart vanaf het park al snel naar Utrecht, Wijk bij Duurstede en Amerongen.

Onze exclusieve Villa Maritiem

Villa Maritiem 4 persoons

De vakantievilla is geschikt voor 4 personen en door de ruime kavel heeft u voldoende privacy. Wanneer u de villa binnenstapt ervaart u de ruime en open woonkamer met open keuken.
Meer

Villa Maritiem 6 persoons

Deze 6-persoons gelijkvloerse villa heeft een unieke ligging aan het water en dus een fenomenaal uitzicht. De villa's geven een ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds.
Meer

Investeer met een gegarandeerd rendement

Wanneer u wilt investeren in een vakantievilla bij MarinaPark Bad Nederrijn heeft u keuze uit verschillende opties. Zo kunt u namelijk kiezen voor een gegarandeerd nettorendement. Hierbij investeert u in een vakantievilla en stelt u deze voor een langere periode beschikbaar voor de verhuur. Wilt u zelf ook gebruik maken van de villa? Dan kiest u voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Hierbij zal uw rendement afhankelijk zijn van de verhuuropbrengsten.

De laatste villa's zijn te koop voor € 179.500,- excl. btw en kavel. De kavel kan gekocht of gehuurd worden.

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken Bad Nederrijn? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

Volop plezier aan het water en op het land

De ligging van Bad Nederrijn

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

  • Exclusieve informatie over de woningen
  • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
  • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
  • Meer informatie over de locatie en ligging