Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Marinaparken Sales
Zorgeloos verhuren

Zorgeloos investeren en verhuren bij MarinaParken

  • Altijd online inzicht
  • Samenwerking met grote- en kleine touroperators
  • Alles-in-1 reserverings­systeem

Een veilige haven bij MarinaParken

Bij MarinaParken kunt u zorgeloos een vakantievilla kopen en verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie regelt alles omtrent de verhuur en het beheer van uw vakantievilla. Hierbij maken wij gebruik van het onafhankelijke reserveringssysteem. Het grote voordeel van dit systeem is dat u altijd de controle en online toegang houdt over uw vakantiehuis. Daarnaast zijn wij niet afhankelijk van één organisatie, maar werken met meerdere touroperators. Zo heeft u geen last van sterke prijsschommelingen door promotieacties vanuit een overkoepelende organisatie. U kunt bij ons zorgeloos een vakantievilla kopen voor de verhuur.

Wilt u meer weten over de verhuurmogelijkheden?

Persoonlijk account

Als eigenaar krijgt u een persoonlijk account waarmee u kan inloggen in het systeem van Booking Experts. Alle communicatie is gecentraliseerd en verloopt via het reserveringssysteem. Via het systeem verkrijgt u inzicht in uw reserveringen en facturen en leest u de beoordelingen van uw gasten. Via het berichtensysteem kunt u eenvoudig met onze verhuurorganisatie communiceren. Mocht u zelf een keer gebruik willen maken van uw vakantievilla bij MarinaParken? Dan kunt u dit eenvoudig online aangeven via uw persoonlijke account.

Eigenaren login Booking Experts

De voordelen voor u als eigenaar

  1. Transparant - U heeft altijd inzicht in onder andere de reserveringen, beoordelingen, uw rendement en meer.
  2. Ervaar gemak - Ontvang op tijd uw opbrengsten met geautomatiseerde verhuurafrekeningen.
  3. Communicatie - Alle communicatie verloopt via één centrale plek.
  4. Onderhoud - Wij regelen alle werkzaamheden zodat uw vakantievilla altijd klaar is om gasten te ontvangen.
Booking Experts

Samenwerking met touroperators

Wij brengen uw vakantievilla onder de aandacht bij potentiële bezoekers via onze eigen website en bij gerenommeerde touroperators. Hierdoor profiteert u van het succes van diverse, krachtige partijen en bent u niet afhankelijk van één organisatie. Een van de grote voordelen van het systeem van Booking Experts zijn de real-time koppelingen met touroperators. Alle touroperators waar wij mee samenwerken blijven op deze manier op de hoogte van juiste en actuele informatie omtrent uw vakantievilla.

   Hometogo     VBRO      Belvilla 

Marketing compleet verzorgd

Onze online marketingactiviteiten worden zowel door onszelf als door Booking Boosters verzorgd. Booking Experts is gespecialiseerd in het verzorgen van de online marketing voor kleine en grote bedrijven binnen de recreatiebranche en zijn mede verantwoordelijk voor de website en advertising van MarinaParken. De marketingactiviteiten zijn hierbij gericht op onze eigen verhuurwebsite, dit zorgt ervoor dat wij niet afhankelijk zijn van touroperators. Via verschillende marketingstrategieën zorgt Booking Boosters voor de online vindbaarheid en een boost van de reserveringen voor uw vakantievilla. Daarnaast is onze eigen marketing afdeling dagelijks bezig met het actualiseren van de website, het oranisch posten van berichten op de diverse social media kanalen van MarinaParken en met effectieve email marketing. 

Zorgeloos verhuren en altijd de controle

Onze professionele verhuurorganisatie in combinatie met hét alles-in-1 reserveringssysteem van Booking Experts en de online marketing via Booking Boosters zorgen ervoor dat u vakantievilla in goede handen is en de gewenste huuropbrengsten genereert. Daarnaast heeft u altijd online inzicht en de controle over uw eigen vakantievilla via uw persoonlijke account. Wilt u meer weten over het kopen van vakantievilla bij MarinaParken? Onze adviseur voorziet u graag van een persoonlijk advies.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy statement.