Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Marinaparken Immobilien
  • Aan de Loosdrechtse Plassen
  • Eigen ruime kavel met parkeerplaats
  • Eigen aanlegplek, uw boot voor de deur
  • Laatste villa voor € 695.000,-

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

Dit nieuwe, zeer exclusieve, kleinschalige vakantiepark MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is gegarandeerd het mooiste project van Loosdrecht. Ons nieuwe vakantiepark is uniek gelegen op een landtong aan de Nieuw Loosdrechtsedijk en heeft aansluiting op de Stille Plas. De Residentie is ingericht met 42 luxe en moderne villa's op ruime, eigen kavels met parkeerplaats. Elke villa zal worden uitgerust met een eigen aanlegsteiger of aanlegplek, zodat u uw boot voor de deur kunt leggen. De villa is energiezuinig (volledig elektrisch). Ondanks dat uw kavel uw eigendom is, besteden wij veel zorg aan park- en tuinonderhoud. 

De laatste villa is te koop voor € 695.000,- excl btw, inclusief interieurpakket en eigen kavel. 

Villa Nautica

Ontdek onze luxueuze Villa Nautica voor 4 personen. Prachtig gelegen aan de Loosdrechtse Plassen met eigen aanlegsteiger en/of ligplaats. De villa beschikt over een terras met buitenhaard en luxe terrasmeubilair. Dit is de perfecte plek om te genieten van een exclusieve omgeving!

Villa Nautica

De laatst beschikbare vakantievilla is geschikt voor 4 personen en door de ruime kavel heeft u voldoende privacy. Wanneer u de villa binnenstapt ervaart u de ruime en open woonkamer met open keuken.
Meer

Ontdek de Loosdrechtse Plassen

Het dorpje Loosdrecht staat bekend om de Loosdrechtse Plassen, dit zijn vijf met elkaar verbonden plassen. Daardoor is er veel te beleven voor watersporters van elk niveau. Voor een actieve dag op de plassen zijn de mogelijkheden eindeloos. In tegenstelling tot een aantal meer beschermde wateren, zijn op de Loosdrechtse Plassen alle soorten vaartuigen toegestaan. In de omgeving zijn diverse verhuurders waar u een boot kunt huren om de plassen mee te verkennen indien u niet over een eigen boot beschikt.

Impressie MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

Investeer met een gegarandeerd rendement

Wanneer u wilt investeren in een vakantievilla bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht heeft u keuze uit verschillende opties. Zo kunt u namelijk kiezen voor een gegarandeerd nettorendement. Hierbij investeert u in een vakantievilla en stelt u deze voor een langere periode beschikbaar voor de verhuur. Wilt u zelf ook gebruik maken van de villa? Dan kiest u voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Hierbij zal uw rendement afhankelijk zijn van de verhuuropbrengsten.

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

Verken Loosdrecht en haar omgeving

Ook op het vasteland is er in en rondom Loosdrecht genoeg te beleven. U vindt er prachtige fiets- en wandelroutes die u langs weilanden, legakkers, statige landhuizen en authentieke boerderijen leiden. Ook Loosdrecht zelf is het bezoeken waard. Neem plaats op een van de gezellige terrassen langs de waterkant of in een van de smakelijke restaurants zoals De Haven Club en het Kompas. Even verderop ligt het bijzondere Kasteel Sypesteyn. Zowel het kasteel met zijn collectie Loosdrechts porselein en familieportretten, als de idyllische tuin, zijn een bezoek meer dan waard. Steden als Amsterdam en Utrecht, maar ook Breukelen en Loenen aan de Vecht liggen op korte afstand van ons park. Verder bevindt zich een grote jachthaven op ca. 100 meter van MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht.

Sypesteyn
Kasteel Sypesteyn

De ligging van Residentie Nieuw Loosdrecht

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

  • Exclusieve informatie over de woningen
  • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
  • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
  • Meer informatie over de locatie en ligging