Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
vakantievilla's Bloemendaal
vakantievilla's Loosdrecht
vakantievilla's Maurik

Ontdek onze luxe vakantievilla's

 • Exclusieve, ruime villa's
 • Op toplocaties
 • Aantrekkelijk rendement

Het aanbod van MarinaParken

Bij MarinaParken kunt u exclusieve en duurzame vakantievilla's kopen op unieke triple A locaties in Nederland. Zo heeft MarinaPark Residentie Bloemendaal, gelegen in het plaatsje Vogelenzang, nabij Zandvoort en Noordwijk, luxe vakantiewoningen in de verkoop. De villa’s zijn gelegen op een royale eigen kavel voorzien van luxe hardhouten en direct gelegen aan de Amsterdamse Waterleidingduinen. Daarnaast is Amsterdam op zo'n 30 autominuten goed bereikbaar voor u of uw gasten vanaf het MarinaPark en dat zorgt ervoor dat er altijd wat te doen is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bekijk het aanbod

Zorgeloos investeren in een luxe vakantievilla

Vakantie in eigen land is populair! Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om te investeren in een vakantiewoning. Bij MarinaParken bieden wij luxe en duurzame villa's met eigen kavel, direct aan het duinen en water gelegen. U kunt bij ons investeren in een vakantievilla voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. Wanneer u ervoor kiest om uw villa te verhuren, wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en profiteert u bij verschillende MarinaParken van een gegarandeerd rendement. Dat is pas zorgeloos investeren!

Investeren bij MarinaParken

 • Professionele verhuurorganisatie
 • Duurzame vakantievilla's
 • Mogelijk gegarandeerd rendement
 • Eigen gebruik, verhuur of een combinatie
 • Gelegen op toplocaties in Nederland

De exclusieve parken van MarinaParken

Onze luxe en duurzame vakantievilla's zijn uniek gelegen op MarinaPark Residentie Bloemendaal, MarinaPark Bad Nederrijn en op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht.

MarinaPark Residentie Bloemendaal is een gloednieuw project, direct gelegen aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in de buurt van het strand en bekende badplaatsen zoals Zandvoort en Noordwijk. Binnenkort volgt meer informatie over dit project. Bekijk meer

MarinaPark Bad Nederrijn ligt in Maurik, aan de Nederrijn. Dit park beschikt over een recreatieplas met strand, een gezellige brasserie met terras bij de jachthaven en biedt tal van mogelijkheden voor watersport.

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is een exclusief en kleinschalig park dat in oktober 2023 geopend is. Hier zijn 42 luxe villa's gebouwd met eigen aanlegsteiger, zodat uw boot letterlijk voor de deur ligt. Ook op dit park is veel te beleven voor watersporters door de prachtige ligging aan de Loosdrechtse Plassen.

Ontdek de parken van MarinaParken:

Vragen die ons vaak worden gesteld:

Wat zijn de voordelen van investeren in een vakantievilla?

Wanneer u investeert in een vakantiewoning bij MarinaParken profiteert u niet alleen van een (mogelijk) gegarandeerd rendement, maar ook van de waardestijging van een tastbaar object. Investeren in een vakantievilla is een uitstekend alternatief voor een spaarrekening, met name omdat de spaarrentes zeer laag zijn.

Welke fiscale aspecten spelen een rol bij de aanschaf van een villa?

Wij ontzorgen en adviseren u ook op fiscaal gebied over de overdrachts- en inkomstenbelasting en de terugvordering van de btw. Welke fiscale regels van toepassing zijn, hangt af van uw persoonlijke situatie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur wanneer u meer wilt weten over de fiscale aspecten.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging