Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
vakantievilla's

Ontdek onze luxe vakantievilla's

  • Exclusieve en duurzame villa's
  • Direct gelegen aan het water
  • Eigen aanlegsteiger

Het aanbod van MarinaParken

Bij MarinaParken kunt u exclusieve en duurzame vakantievilla's kopen op unieke waterijke locaties in Nederland. Zo heeft MarinaPark Bad Nederrijn, gelegen in het plaatsje Maurik, luxe 4- en 6-persoons vakantiewoningen. De villa’s hebben zicht op het water en/of de jachthaven en zijn gelegen op een royale eigen kavel voorzien van een luxe hardhouten terras en een eigen parkeerplaats. MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht start met de bouw van circa 40 exclusieve vakantievilla's. Deze zijn eveneens gelegen op een eigen, ruime kavel (vanaf 300 m2), met eigen aanlegsteiger, parkeerplaats en bijgebouw. 

Bekijk het aanbod

Zorgeloos investeren in een luxe vakantievilla

Vakantie in eigen land is populair! Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om te investeren in een vakantiewoning. Bij MarinaParken bieden wij luxe en duurzame villa's met eigen kavel, direct aan het water gelegen. U kunt bij ons investeren in een vakantievilla voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. Wanneer u ervoor kiest om uw villa te verhuren, wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en profiteert u van een gegarandeerd rendement. Dat is pas zorgeloos investeren!

 

Investeren bij MarinaParken

  • Professionele verhuurorganisatie
  • Duurzame vakantievilla's
  • Gegarandeerd rendement
  • Eigen gebruik, verhuur of een combinatie
 
Neem contact met ons op
 
Vraag de brochure aan
 
 

De exclusieve parken van MarinaParken

Onze luxe en duurzame vakantievilla's zijn uniek gelegen op MarinaPark Bad Nederrijn en op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht. MarinaPark Bad Nederrijn ligt in Maurik, aan de Nederrijn. Dit park beschikt over een recreatieplas met strand, een heerlijke brasserie en biedt tal van mogelijkheden voor watersport. MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is een exclusief en kleinschalig park dat nog volop in ontwikkeling is. Hier worden circa 40 luxe villa's gebouwd met eigen aanlegsteiger zodat uw boot letterlijk voor de deur ligt. Ook op dit park is veel te beleven voor watersporters door de prachtige ligging aan de Loosdrechtse Plassen.

Ontdek de parken van MarinaParken:

Vragen die ons vaak worden gesteld:

Wat zijn de voordelen van investeren in een vakantievilla?

Wanneer u investeert in een vakantiewoning bij MarinaParken profiteert u niet alleen van een gegarandeerd rendement, maar ook van de waardestijging van een tastbaar object. Investeren in een vakantievilla is een uitstekend alternatief voor een spaarrekening, met name omdat de spaarrentes zeer laag zijn.

Welke fiscale aspecten spelen een rol bij de aanschaf van een villa?

Wij ontzorgen en adviseren u ook op fiscaal gebied over de overdrachts- en inkomstenbelasting en de terugvordering van de BTW. Welke fiscale regels van toepassing zijn, hangt af van uw persoonlijke situatie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur wanneer u meer wilt weten over de fiscale aspecten.

Neem contact op met onze adviseur