1. Investeer met gegarandeerd rendement
  2. Een eigen contactpersoon
  3. Begeleiding van A tot Z
  4. Luxe en duurzame vakantievilla's

Investeer in een luxe, duurzame vakantievilla

Vakantie in eigen land is booming! Met name de vraag naar vakanties in luxe en duurzame vakantiewoningen stijgt. Daarom kiezen steeds meer mensen om te investeren in één of meerdere vakantiewoningen. MarinaParken biedt u ook de mogelijkheid om te investeren in een luxe, duurzame vakantievilla met eigen kavel direct aan het water.

Ontdek onze vakantievilla's

Keuze uit drie opties 

Eigen gebruik

U koopt een vakantievilla bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

 

Eigen gebruik én verhuur

U investeert in een vakantievilla en wanneer u zelf geen gebruikt maakt van de villa stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

 

Volledige verhuur

Een investering waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast netto rendement te ontvangen.

 

Zorgeloos investeren bij MarinaParken

Bij MarinaParken heeft u de optie om te kiezen voor volledig eigen gebruik, een combinatie van eigen gebruik en verhuur of het verhuren van uw villa tegen een gegarandeerd rendement voor een langere looptijd. Met betrekking tot de verhuur van uw vakantievilla bent u bij MarinaParken in de juiste handen. Onze professionele verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw villa uit handen en regelen dit van A tot Z voor u. Op deze manier investeert u zorgeloos en profiteert van het vaste netto rendement (bij volledige verhuur). Ook op fiscaal gebied kunnen wij u adviseren en ontzorgen.

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

Brochure aanvragen Contact
 

 Triple A locaties

 

 Duurzame villa's

 

 Volledig ontzorgd

 

 

De parken van MarinaParken

MarinaPark Bad Nederrijn

Het nieuwe vakantiepark MarinaPark Bad Nederrijn, voormalig Camping De Loswal, is uniek gelegen aan de Rijnbandijk in het idyllische plaatsje Maurik aan de Nederrijn.
 

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

Binnenkort in ons aanbod. Schrijf u in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 

Fiscale aspecten bij investeren in een vakantievilla

Investeren in recreatief vastgoed was nog nooit zo slim en aantrekkelijk als nu. Een vakantievilla bij MarinaParken biedt namelijk een waardevaste investering waar u veel plezier en rendement uit kunt halen. Echter zijn er veel fiscale regels bij de aankoop van een woning, hierbij speelt uw persoonlijke situatie een belangrijke rol. Daarom ontzorgen en adviseren wij u ook op fiscaal gebied over de terugvordering van de BTW, overdrachts- en inkomstenbelasting.

Meer weten over de fiscale voordelen van een vakantievilla bij MarinaParken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze adviseur.

Neem contact op met onze adviseur