Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Investeringsmogelijkheden

Waardevast investeren in vakantiewoningen | Bij MarinaParken

 • Investeer met interessant rendement
 • Een eigen contactpersoon
 • Begeleiding van A tot Z
 • Luxe en duurzame vakantievilla's

Investeer in een luxe, duurzame vakantiewoning

Vakantie in eigen land is booming! Met name de vraag naar vakanties in luxe en duurzame vakantiewoningen stijgt. Daarom kiezen steeds meer mensen om te investeren in één of meerdere vakantiewoningen. MarinaParken biedt u ook de mogelijkheid om te investeren in luxe en duurzame vakantievilla's met eigen kavel op toplocaties. Residentie Bloemendaal is bijvoorbeeld direct gelegen aan de Amsterdamse Waterleidingduinen, in de buurt van het strand en badplaatsen als Zandvoort en Katwijk op nog geen 20 minuten fietsen.

Keuze uit drie opties 

  Eigen gebruik

  U koopt een vakantievilla bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

  Eigen gebruik én verhuur

  U investeert in een vakantievilla en wanneer u zelf geen gebruik maakt van de villa stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

  Volledige verhuur

  Een investering waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

Zorgeloos investeren bij MarinaParken

Bij MarinaParken heeft u de optie om te kiezen voor volledig eigen gebruik, een combinatie van eigen gebruik en verhuur of het verhuren van uw villa tegen een gegarandeerd rendement voor een langere looptijd. Met betrekking tot de verhuur van uw vakantievilla bent u bij MarinaParken in de juiste handen. Onze professionele verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw villa uit handen en regelt dit van A tot Z voor u. Op deze manier investeert u zorgeloos en profiteert u van het vaste nettorendement (bij volledige verhuur). Ook op fiscaal gebied kunnen wij u adviseren en ontzorgen.

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

 Triple A locaties

 

 Duurzame villa's

 

 Volledig ontzorgd

 

De parken van MarinaParken

Residentie Bloemendaal

Dit gloednieuwe project is direct gelegen aan de Amsterdamse Waterleidingduinen en omgeven door bekende badplaatsen als Zandvoort, Noordwijk en Katwijk. Ook Amsterdam is op 30 autominuten afstand bereikbaar voor een meer divers uitje.

Bad Nederrijn

Het uniek gelegen vakantiepark MarinaPark Bad Nederrijn, ligt aan de Rijnbandijk in het idyllische plaatsje Maurik aan de Nederrijn.

Residentie Nieuw Loosdrecht

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is in oktober 2023 geopend. Het kleinschalige, exclusieve vakantiepark telt 42 luxe 4- en 6-persoons vakantievilla's. Allen omringd door water en voorzien van een ruime eigen kavel.

De voordelen van investeren in een vakantiehuis

De spaarrentes bij banken zijn laag en de beurs is voor velen niet langer aantrekkelijk. Door te investeren in een tastbaar object zoals een vakantiewoning profiteert u niet alleen van het rendement, maar ook van de waardestijging van het object. Een bijkomend voordeel is de terugvordering van de BTW wanneer u de woning beschikbaar stelt voor de verhuur. Investeren in een vakantiewoning of een tweede huis is een uitstekend alternatief voor het traditionele banksparen. Kortom: u kiest voor een tastbaar, veilig en aantrekkelijk beleggingsobject.

Fiscale aspecten bij investeren in de recreatie

Investeren in recreatief vastgoed was nog nooit zo slim en aantrekkelijk als nu. Een vakantievilla bij MarinaParken biedt namelijk een waardevaste investering waar u veel plezier en rendement uit kunt halen. Echter zijn er veel fiscale regels bij de aankoop van een woning, hierbij speelt uw persoonlijke situatie een belangrijke rol. Daarom ontzorgen en adviseren wij u ook op fiscaal gebied over de terugvordering van de BTW, overdrachts- en inkomstenbelasting.

Meer weten over de fiscale voordelen van een vakantievilla bij MarinaParken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze adviseur.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging