Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Rendement vakantiewoning

Rendement vakantiewoning

 • Gegarandeerd rendement
 • Luxe en exclusieve villa's
 • In de Betuwe en aan de Loosdrechtse Plassen

Rendement op een vakantiewoning

MarinaParken biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in een vakantiewoning, mét gegarandeerd rendement. Ideaal toch? Bij MarinaParken investeert u in recreatief vastgoed; een waardevaste belegging! Onze villa's zijn gelegen op Triple A locaties in de Betuwe en aan de Loosdrechtse Plassen. Daarnaast zijn ze zeer luxe en duurzaam gebouwd. Wanneer u interesse heeft in het behalen van een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning, kunt u ervoor kiezen de woning enkel voor privé gebruik, verhuur of een combinatie van beide in te zetten. 

Beleggen met een hoog rendement op een van onze MarinaParken:

 

Profiteer van een hoog rendement op uw vakantiewoning

Bij MarinaParken kunt u zorgeloos investeren in een vakantiewoning met hoog rendement. Wij zorgen ervoor dat u persoonlijk begeleid wordt tijdens het kopen van uw recreatiewoning. Hierdoor kunt u altijd een weloverwogen beslissing maken, wat het beste bij u past. Kiest u voor enkel privé gebruik? Of voor volledige verhuur? Onze professionele verhuurorganisatie heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en exploiteren van luxe vakantieparken. Zo kunnen wij u van A tot Z ontzorgen tijdens de verhuur van uw vakantievilla. En wanneer u kiest voor volledige verhuur, profiteert u natuurlijk het allermeest van een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning.

 
  Triple A locaties
  Duurzame villa's
  Volledig ontzorgd
 

Hoe wilt u een zo hoog mogelijk rendement behalen?

Hoe u een zo hoog mogelijk rendement behaalt is natuurlijk helemaal aan u. Er zijn verschillende mogelijkheden, wij lichten ze graag voor u uit.

 • Eigen gebruik - MarinaParken biedt de perfecte uitvalsbasis wanneer u wilt investeren in recreatief vastgoed en hier vooral zelf van wilt genieten. Wij geven u groot gelijk! Op onze parken geniet u optimaal van de rust en natuur én de parkfaciliteiten. Permanente bewoning is niet toegestaan.
 • Eigen gebruik én verhuur - Naast uw eigen gebruik, kunt u uw woning ook verhuren. Zo kunt u op ieder gewenst moment zelf vakantie komen vieren aan het water én behaalt u een aantrekkelijk rendement op uw vakantievilla. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.
 • Volledige verhuur - Bij deze optie behaalt u het hoogste rendement van uw vakantiewoning. Uw villa wordt namelijk volledig beschikbaar gesteld voor verhuur. Hierbij is het ook mogelijk om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen. Zo kunt u dus beleggen met rendement!

Geïnteresseerd in het behalen van een aantrekkelijk rendement op een vakantiewoning? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag de brochure aan.