Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Rendement vakantiewoning

Rendement vakantiewoning

 • Interessant rendement
 • Luxe en exclusieve villa's
 • Nabij de kust of aan het water

Rendement op een vakantiewoning

MarinaParken biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in een vakantiewoning, mét gegarandeerd rendement. Ideaal toch? Bij MarinaParken investeert u in recreatief vastgoed; een solide belegging! Onze villa's zijn gelegen op Triple A locaties nabij de kust in Bloemendaal, de Betuwe en aan de Loosdrechtse Plassen. Daarnaast zijn alle vakantiewoningen van hoogwaardige kwaliteit en zijn de woningen met oog voor duurzaamheid gebouwd. Wanneer u interesse heeft in het behalen van een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning, kunt u ervoor kiezen de woning volledig te verhuren. Naast de verhuur kunt u, indien gewenst, de woning ook in bepaalde periodes zelf gebruiken. Bent u benieuwd naar de rendementen bij MarinaParken? Bekijk dan onze brochure.

Ons aanbod vakantiewoningen:

Profiteer van een hoog rendement op uw vakantiewoning

Bij MarinaParken kunt u zorgeloos investeren in een vakantiewoning met hoog rendement. Wij begeleiden u persoonlijk gedurende het hele aankoopproces. Hierdoor kunt u altijd een weloverwogen beslissing maken wat het beste bij u past. Onze professionele verhuurorganisatie heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en exploiteren van luxe vakantieparken. Zo kunnen wij u van A tot Z ontzorgen tijdens de verhuur van uw vakantievilla. Tevens profiteert u natuurlijk het allermeest van een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning, wanneer u kiest voor volledige verhuur.

Uitgelicht vakantiepark: Residentie Bloemendaal

Behaal een solide rendement

Afhankelijk van de gebruiksvorm die u kiest zijn er verschillende rendementsvormen mogelijk. Wij hebben deze hieronder voor u uitgelicht. Wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden bij MarinaParken? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

  Volledige verhuur

  Behaal een zo hoog mogelijk rendement door uw vakantiehuis volledig voor de verhuur beschikbaar te stellen. Eventueel voor een vast rendement.

  Eigen gebruik én verhuur

  U kunt ook uw vakantiewoning deels verhuren en zelf gebruiken. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

  Eigen gebruik

  Toch liever de recreatiewoning helemaal voor uzelf, kies dan voor volledig eigen gebruik. Hierbij ontvangt u echter geen rendement.

Of neem contact met ons op.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging