Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Tweede huis kopen in Nederland

Tweede huis kopen in Nederland

 • Luxe en duurzame recreatiewoningen
 • Gegarandeerd netto rendement
 • Gelegen op triple A locaties

Tweede woning kopen

Bent u van plan om een tweede huis te kopen in Nederland? Ontdek dan de mogelijkheden op de luxe parken van MarinaParken. Alle parken hebben een directe ligging aan het water en bevinden zich op triple A locaties in Nederland. Zo heeft MarinaPark Bad Nederrijn een unieke ligging in het hart van de Betuwe en is MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht direct gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Bij MarinaParken is het mogelijk om een tweede woning te kopen als belegging of voor eigen gebruik. Wanneer u een woning koopt als belegging is het mogelijk om een gegarandeerd netto rendement te ontvangen.

 
Ontdek onze vakantievilla’s

Onze parken

 
 • Exclusief, kleinschalig vakantiepark
 • Luxe villa's aan de Loosdrechtse Plassen
 • Eigen kavel met aanlegsteiger
 
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht
 
 
 • Unieke locatie in het hart van de Betuwe
 • Exclusieve en duurzame vakantievilla's
 • Direct gelegen aan de Nederrijn
 
MarinaPark Bad Nederrijn
 

Tweede huis kopen in Nederland op een vakantiepark

De parken van MarinaParken zijn gelegen op triple A locaties en zijn een walhalla voor watersporters. MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen aan de Rijnbandijk in het plaatsje Maurik aan de Nederrijn. Naast het park bevindt zich een waterskivereniging waar men ook kan wakeboarden. Verder biedt de Nederrijn volop mogelijkheden om te zwemmen, varen, waterskiën, surfen, jetskiën, zeilen en kanoën.

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is uniek gelegen op een landtong aan de Nieuw Loosdrechtsedijk en heeft aansluiting op de Stille Plas. Het park wordt ingericht met ca. 40 luxe en moderne vakantiewoningen. Elke woning heeft een eigen aanlegsteiger, zodat u uw boot voor de deur kunt leggen. Wilt u meer informatie ontvangen voordat u een tweede woning koopt op één van onze vakantieparken? Vraag dan nu onze brochure aan.

 
Vraag de brochure aan
 

Tweede huis kopen voor verhuur

Besluit u om een tweede huis te kopen als belegging door deze te verhuren. Dan is het bij MarinaParken mogelijk om een gegarandeerd netto rendement te ontvangen over uw investering. Wanneer u de woning beschikbaar stelt voor de verhuur of dit nu gedeeltelijke of volledig is, kunt u rekenen op de service van onze professionele verhuurorganisatie. Hierbij zullen wij alles regelen omtrent de verhuur en beheer van uw tweede woning. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tweede huis als belegging.

Keuze uit drie mogelijkheden

 • Eigen gebruik - MarinaParken biedt de perfecte uitvalsbasis wanneer u een tweede huis wil kopen voor eigen gebruik op een vakantiepark. Permanente bewoning is niet toegestaan.
 • Eigen gebruik én verhuur - Bij deze optie kunt u niet alleen zelf gebruik maken van uw woning, maar deze ook verhuren. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.
 • Volledige verhuur - U stelt uw tweede huis volledig beschikbaar voor verhuur waardoor u er zelf geen gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om voor een langere tijd een vast netto rendement te ontvangen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een tweede huis in Nederland bij MarinaParken? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Neem contact met ons op

Kies uw tweede woning