Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Tweede huis kopen in Nederland

Tweede huis kopen in Nederland

 • Luxe en duurzame recreatiewoningen
 • Gegarandeerd nettorendement
 • Gelegen op triple A locaties

Investeer in een tweede woning in Nederland

Een tweede woning kopen? Heeft u hiervoor al gedacht aan een recreatiewoning? U kunt bij MarinaParken een tweede woning kopen voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Wanneer u kiest voor verhuur ontvangt u een gegarandeerd nettorendement en geniet u van diverse fiscale voordelen, waaronder terugvordering van de BTW. MarinaParken heeft twee luxe vakantieparken, gelegen aan het water, waar u kunt investeren in een tweede vakantiewoning. MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen in het hart van de Betuwe, terwijl MarinaPark Nieuw Loosdrect direct is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Er zijn nog maar enkele villa's beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Onze beschikbare villa's:

Een tweede woning kopen op een vakantiepark

De voordelen van een tweede woning kopen op een vakantiepark? Een van de voordelen is dat u bij verhuur op een vakantiepark een hoge bezettingsgraad heeft. Steeds meer (Nederlandse) toeristen gaan op vakantie naar een Nederlands vakantiepark. Daarnaast wordt het beheer en de verhuur volledig geregeld door onze eigen verhuurorganisatie. Bij aanschaf van een tweede huis op een vakantiepark kunt u de woning desgewenst volledig ingericht aanschaffen, volgens het turny-key principe. Ook heeft u altijd een vakantiewoning waar u kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte. Wilt u meer voordelen weten? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur.

 
 

Tweede huis kopen voor verhuur

Een tweede huis kopen als belegging? Bij MarinaParken ontvangt u voor de verhuur van uw tweede woning een gegarandeerd nettorendement. Doordat een recreatiewoning in box 3 wordt belast blijven de huuropbrengsten en verkoopwinsten onbelast. Er zijn naast volledige verhuur nog twee andere mogelijkheden voor uw tweede woning:

 
  Eigen gebruik

  MarinaParken biedt de perfecte uitvalsbasis wanneer u een tweede huis wil kopen voor eigen gebruik op een vakantiepark. Permanente bewoning is niet toegestaan.

  Volledige verhuur

  Bij deze optie kunt u niet alleen zelf gebruik maken van uw woning, maar deze ook verhuren. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

  Volledige verhuur

  U stelt uw tweede huis volledig beschikbaar voor verhuur waardoor u er zelf geen gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een tweede huis in Nederland bij MarinaParken?

Onze parken

 
 • Exclusief, kleinschalig vakantiepark
 • Luxe villa's aan de Loosdrechtse Plassen
 • Eigen kavel met aanlegsteiger
 
 
 
 • Unieke locatie in het hart van de Betuwe
 • Exclusieve en duurzame vakantievilla's
 • Direct gelegen aan de Nederrijn