Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Huisje kopen op vakantiepark

Huisje kopen op vakantiepark

 • Vakantieparken op toplocaties
 • Nabij Zandvoort, Noordwijk & Amsterdam
 • Eigen gebruik en/of verhuur

Koop uw eigen woning op een vakantiepark

De vraag naar huisjes op vakantieparken is de laatste tijd sterk toegenomen, zowel als investering als vanwege de behoefte naar een plek weg van de drukte. Men heeft behoefte aan een plek waar ontsnapt kan worden aan de dagelijkse sleur en waar samen met vrienden of familie blijvende herinneringen kunnen worden gemaakt. Daarnaast wordt een vakantiewoning ook gebruikt als investeringsobject. Door het huisje op het vakantiepark beschikbaar te stellen voor verhuur kunt u namelijk maandelijks een aantrekkelijk rendement behalen. De woningen op onze vakantieparken zijn geschikt voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide mogelijkheden.

Bekijk onze vakantiewoningen:

Een huis op een vakantiepark kopen

De voordelen van een recreatiewoning op een vakantiepark zijn talloos. Zo kunt u als eigenaar gebruikmaken van de diverse parkfaciliteiten. Maar ook kunt u via ons online reserveringssysteem gemakkelijk een periode blokkeren om zelf gebruik te maken van uw woning of periodes openzetten om de woning beschikbaar te stellen voor verhuur. Zo bepaalt u zelf wanneer u gebruik maakt van de woning en profiteert u daarnaast ook nog eens van de verhuuropbrengsten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze vakantieparken op toplocaties

De vakantieparken van MarinaParken zijn gelegen op triple A locaties. De vakantiewoningen van MarinaPark Residentie Bloemendaal hebben een directe ligging aan het natuurgebied De Amsterdamse Waterleidingduinen en zijn duurzaam ingericht. Met de Noordzee op nog geen 20 minuten fietsen is de omgeving perfect voor de watersportliefhebbers onder ons. Daarnaast zijn bekende badplaatsen zoals Zandvoort en Noordwijk binnen handbereik en is Amsterdam met slechts 30 autominuten te bereiken wanneer u eens iets anders wilt ondernemen. Wilt u meer informatie ontvangen voordat u een recreatiewoning koopt op één van onze vakantieparken? Vraag dan nu onze brochure aan.

Maak kennis met onze parken

 • Gloednieuw project, direct aan de duinen
 • Vakantiepark in Vogelenzang, Noord-Holland
 • Vlakbij Zandvoort, Noordwijk & Amsterdam
 • Laatste 2 vakantievilla's voor 4 en 6 personen
 • Vakantiepark in het hart van de Betuwe
 • Directe ligging aan het water

Kies zelf de gebruiksvorm van uw vakantiewoning

Wanneer u een recreatiewoning koopt bij MarinaParken heeft u de keuze uit drie mogelijkheden:

  Eigen gebruik

  MarinaParken biedt de perfecte uitvalsbasis wanneer u een recreatiewoning voor eigen gebruik wilt kopen op een vakantiepark. Permanente bewoning is niet toegestaan.

  Eigen gebruik én verhuur

  Bij deze optie kunt u niet alleen zelf gebruik maken van de recreatiewoning, maar deze ook verhuren. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

  Volledige verhuur

  U stelt de recreatiewoning volledig beschikbaar voor verhuur waardoor u er zelf geen gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

Wanneer u een vakantiewoning koopt om deze deels of volledig te verhuren bent u bij MarinaParken aan het goede adres. Onze professionele verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw woning uit handen en regelt dit van A tot Z voor u. Zo kunt u zorgeloos investeren en profiteren van het vaste nettorendement (bij volledige verhuur). Ook op fiscaal gebied kunnen wij u adviseren en ontzorgen.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging