Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Alternatief voor sparen

Alternatief voor sparen

  • Investeer met gegarandeerd rendement
  • Parken in Gelderland en Noord-Holland aan het water
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Op zoek naar een aantrekkelijk alternatief voor sparen?

Dan bent u bij MarinaParken aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk investeren in een vakantiewoning als een alternatief voor sparen. Het voordeel van dit alternatief voor sparen is dat u gegarandeerd rendement krijgt. Daarnaast kunt u er voor kiezen om ook nog eens zelf de woning gebruiken, dubbele winst dus! Bij MarinaParken verkopen wij luxe vakantiewoningen op vakantieparken in Bad Nederrijn en de Loosdrechtse Plassen. Deze villa's hebben ruimte voor 4 personen. Indien u een vakantiewoning wilt kopen om te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen.

 

Onze vakantieparken:

 
 

Wat te doen met uw spaargeld?

Als u niet weet wat u moet doen met uw spaargeld dan is beleggen in recreatief vastgoed een goed idee. Niet alleen krijgt u gegarandeerd rendement, ook kunt u er voor kiezen om zelf gebruik te maken van de vakantiewoning. Tevens kunt u er voor kiezen om deze gedeeltelijk of volledig te verhuren. Doordat onze vakantiehuizen op triple-A locaties liggen in populaire vakantieregio's, is het aantrekkelijk voor huurders om te overnachten in uw woning. Onze parken zijn ideaal voor watersporters, op één van de parken kunt u zelfs uw boot aanleggen aan uw eigen aanlegsteiger. Wat vindt u van dit alternatief voor sparen?

Eigen gebruik

U koopt een vakantiewoning bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning.

 

Eigen gebruik én verhuur

U investeert in een recreatiewoning en wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

 

Volledige verhuur

Een investering in een vakantiewoning waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast netto rendement te ontvangen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen? Neem gerust contact met ons op.

 

Het aanbod vakantiehuizen van MarinaParken:

 

Waarom een alternatief voor sparen kiezen bij MarinaParken?

Omdat u bij MarinaParken kunt investeren in luxe vakantiewoningen op twee verschillende parken. Op vakantiepark Bad Nederrijn kunt u in Villa Maritiem investeren. Deze 4-persoons vakantiewoning heeft uitzicht op de jachthaven of het water en is voorzien van veel luxe. Bij Residentie Nieuw Loosdrecht kunt u investeren in de 4-persoons Villa Nautica. Deze villa heeft onder andere een eigen aanlegsteiger en kan ook als 6-persoons villa opgeleverd worden. Ook is er een mogelijkheid om de villa te laten opleveren met een wellness, dipping-pool, (zwem)jacuzzi of berging. Gaat u ook investeren in een vakantiewoning als een alternatief voor sparen?