Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Alternatief voor sparen

Alternatief voor sparen

 • Investeer met vast rendement
 • Parken in Noord-Holland en Gelderland
 • Volledig ontzorgd
 • Nabij de kust of aan water

Een renderende vakantiewoning als alternatief voor sparen

Dan bent u bij MarinaParken aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk investeren in een vakantiewoning als een alternatief voor sparen. Het voordeel van dit alternatief voor sparen is dat u profiteert van een gegarandeerd rendement. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om ook nog eens zelf de woning te gebruiken, dubbel genieten dus! Momenteel zijn wij op MarinaPark Residentie Bloemendaal gestart met de verkoop van de eerste fase. Deze villa's hebben ruimte voor 4 of 6 personen. Investeer direct zodat u naast rendement ook kunt profiteren van de waardestijging van het object.

Onze vakantieparken:

Wat te doen met uw spaargeld?

Als u op zoek bent naar een rendabele en zorgeloze investering dan is beleggen in recreatief vastgoed een goed idee. Niet alleen profiteert u van gegarandeerd rendement, ook kunt u ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van de vakantiewoning. Doordat onze vakantiehuizen op triple-A locaties liggen in populaire vakantieregio's, is het aantrekkelijk voor huurders om te overnachten in uw woning. Wat vindt u van dit alternatief voor sparen?

  Eigen gebruik

  U koopt een vakantiewoning bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt uzelf, uw vrienden of uw kennissen recreatief gebruik van de woning.

  Eigen gebruik én verhuur

  U investeert in een recreatiewoning en wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

  Volledige verhuur

  Een investering in een vakantiewoning waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen? Neem gerust contact met ons op.

Uitgelichte vakantiehuizen van MarinaParken:

Investeren bij MarinaParken

Bij MarinaParken kunt u investeren in luxe vakantiewoningen op diverse parken. Op MarinaPark Residentie Bloemendaal kunt in investeren in een recreatievilla aan de Amsterdamse Waterleidingduinen en op 20 minuten afstand van het circuit van Zandvoort. Er zijn op dit park meerdere typen recreatievilla's. U kunt hierbij kiezen voor een optie met wellness of extra badkamer. Op vakantiepark Bad Nederrijn kunt u in Villa Maritiem investeren. Deze 4- en 6-persoons vakantiewoning hebben uitzicht op de jachthaven of het water. Bij Residentie Nieuw Loosdrecht kunt u investeren in de 4-persoons Villa Nautica. Gaat u ook investeren in een vakantiewoning als een alternatief voor sparen?

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging