Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen in de Betuwe

Vakantiehuis kopen in de Betuwe

  • Vakantievilla's aan het water
  • Gelegen in het hart van de Betuwe
  • Professionele verhuur organisatie

Vakantiehuis in de Betuwe kopen

Bent u op zoek naar een duurzame investering? Misschien is het kopen van een vakantiehuis in de Betuwe bij MarinaPark Bad Nederrijn dan iets voor u. U kunt ervoor kiezen uw vakantiehuis in de Betuwe te kopen voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beiden. Zo behoudt u altijd de regie over uw vakantiewoning in de Betuwe. Wanneer u ervoor kiest uw woning (gedeeltelijk) te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen. Want wij regelen alles omtrent de verhuur en het beheer van uw vakantievilla. Wanneer u een vakantiehuis in de Betuwe koopt bij MarinaParken kunt u gegarandeerd zorgeloos genieten van uw investering.

Vakantiehuis kopen in de Betuwe bij MarinaParken

De vakantiehuisjes in de Betuwe van MarinaParken staan te koop op MarinaPark Bad Nederrijn. Deze recreatiewoningen zijn luxe en duurzame villa's gelegen aan het water in het idyllische plaatsje Maurik. Doordat de huisjes direct aan het water van de Nederrijn liggen is het vakantiepark erg aantrekkelijk voor watersporters. De vakantievilla's bij MarinaPark Bad Nederrijn zijn geschikt voor 4 of 6 personen en beschikken over een ruime open keuken en woonkamer. De villa's hebben hoge plafonds en grote ramen waardoor veel lichtinval gecreëerd wordt en zicht op het water gegarandeerd is.

Het park beschikt over 3 jachthavens en een recreatieplas met zandstrand waar u heerlijk kunt zwemmen. Daarnaast is er op het park een heerlijke brasserie aanwezig in de jachthaven, zijn er diverse speeltoestellen voor de kids en kunnen watersporters hun hart ophalen. Naast het park bevindt zich een waterski vereniging en u kunt er heerlijk zeilen, jetskiën of kanoën. Deze faciliteiten maken het kopen van een vakantiehuis in de Betuwe bij MarinaParken extra aantrekkelijk.

Ontdek de Betuwe

Naast de luxe parkfaciliteiten van MarinaPark Bad Nederrijn is er ook genoeg te beleven in de omgeving. Zo kan een bezoek aan de Utrechtse Heuvelrug, Kasteel van Amerongen en historische plaatsen zoals Wijk bij Duurstede, Buren en Culemborg niet ontbreken. De natuurlijke omgeving samen met de gezellige steden en dorpjes vormen een mooie fiets- en wandelregio.

Bekijk Villa Maritiem

Recreatiewoning kopen in de Betuwe

Wanneer u besluit een recreatiewoning te kopen in de Betuwe bij MarinaParken kan dat voor verschillende doeleinden. Zo kunt u ervoor kiezen deze zelf te gebruiken op recreatief niveau. Maar het is ook mogelijk om te investeren en de woning deels of volledig te verhuren. Wanneer u kiest voor volledige verhuur is het mogelijk om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen. Bij gedeeltelijke verhuur zal het rendement afhankelijk zijn van de verhuuropbrengsten. Bij beide vormen zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen zodat u kunt genieten van een aantrekkelijk rendement. Voor welke optie u ook kiest, wanneer u een vakantiehuis in de Betuwe koopt bij MarinaParken doet u altijd een duurzame investering. Zien wij u binnenkort in uw eigen vakantiehuis in de Betuwe bij MarinaParken?

Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder met de aankoop van uw tweede huis in de Betuwe.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

  • Exclusieve informatie over de woningen
  • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
  • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
  • Meer informatie over de locatie en ligging