Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen Maurik

Vakantiehuis kopen Maurik

  • Vakantiehuizen direct aan het water
  • Met jachthaven aan de Nederrijn
  • Veelzijdige omgeving

Vakantiehuis kopen in Maurik

Het idyllische plaatsje Maurik in Gelderland is binnenkort een zeer exclusief vakantiepark rijker. MarinaPark Bad Nederrijn, met een direct ligging aan de Nederrijn, bevindt zicht aan de rand van Maurik. Dit is uw kans om een luxe vakantiehuis te kopen in Maurik. Dankzij de ligging aan het water is het vakantiepark ideaal voor water(sport)liefhebbers. Maar de Betuwe biedt ook aan onder andere fiets- & wandelliefhebbers veel mogelijkheden. Een vakantiehuis kopen in Maurik biedt bovendien als investering aantrekkelijke mogelijkheden. U heeft bij MarinaParken keuze uit drie opties:

Eigen gebruik

U koopt een vakantievilla bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

Eigen gebruik én verhuur

U investeert in een vakantievilla en wanneer u zelf geen gebruikt maakt van de villa stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

Volledige verhuur

Een investering waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

Het aanbod bij MarinaPark Bad Nederrijn

Vakantiewoning kopen in Maurik

Veel privacy, een hoog comfort level en een ruime kavel aan het water. Dat is wat u onder andere krijgt als u een vakantiewoning koopt in Maurik. De luxe en vrijstaande vakantievilla's bij MarinaPark Bad Nederrijn zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Binnen heeft u dankzij de hoge plafonds en grote glazen raampartijen een ruimtelijk gevoel. Maar ook op het ruime hardhouten buitenterras is het flink genieten. Dankzij de 3 jachthavens, behorend bij het vakantiepark, is een vakantiehuis kopen in Maurik ideaal voor booteigenaren. Iedere eigenaar kan hier een ligplaats voor de boot huren. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke vakantie aan én op het water.

Ook is er genoeg te beleven in de omgeving van Maurik. De natuurlijke omgeving samen met de leuke steden en dorpjes creëren een mooie fiets- en wandelregio. Want met de Utrechtse Heuvelrug, Kasteel van Amerongen en historische plaatsen zoals Wijk bij Duurstede, Buren en Culemborg zijn er genoeg bezienswaardigheden.

Investeren in een vakantiehuis in Maurik

Bij MarinaParken vinden we het belangrijk dat u zorgeloos kunt investeren. Zo wordt u bij het kopen van een recreatiewoning in Maurik van A tot Z begeleidt door onze adviseurs en krijgt u een eigen contactpersoon. Besluit u om de woning volledig te gaan verhuren? Dan ontvangt u niet alleen een gegarandeerd rendement, maar wordt bovendien het verhuurproces volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. De vraag naar luxe en duurzame vakantiewoning stijgt gestaag waardoor de verhuurprognoses erg gunstig zijn. Een vakantiehuis kopen in Maurik is dan ook een interessante investering voor nú en de toekomst. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning bij MarinaPark Bad Nederrijn? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan of neem contact met ons op via onderstaande button. Onze adviseurs helpen u graag verder. 

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

  • Exclusieve informatie over de woningen
  • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
  • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
  • Meer informatie over de locatie en ligging