Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Chalet kopen Maurik

Chalet kopen Maurik

 • Nog enkele chalets in Maurik te koop
 • Beschikbaar vanaf €179.500
 • Gelegen aan het water
 • Gegarandeerd rendement

Chalet te koop in Maurik aan de Nederrijn

Heeft u er altijd al van gedroomd om een eigen recreatiewoning te kopen? Dan is nu het juiste moment! In het knusse en pittoreske Maurik staan onze laatste 4-persoons chalets te koop op MarinaPark Bad Nederrijn. Dit vakantiepark is uniek gelegen aan de Nederrijn en is een walhalla voor water(sport)liefhebbers. Bovendien is het, door de ligging nabij de Utrechtse Heuvelrug, een ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers. U kunt kiezen voor volledig eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bij verhuur profiteert u van een gegarandeerd rendement. Wilt u vrijblijvend alvast wat meer informatie ontvangen?

Bekijk onze laatste chalet in Maurik

Investeren bij MarinaParken

MarinaPark Bad Nederrijn bewijst dat twee uitersten één mooi samenhangend geheel kunnen worden; natuurlijk recreëren en luxueus vakantie vieren. De laatste chalets die te koop staan in Maurik op MarinaPark Bad Nederrijn zijn geschikt voor 4 personen en bieden, dankzij het ruime terras van 45 tot 55 m², veel privacy en een prachtig uitzicht. Vanuit uw chalet in Maurik heeft u uitzicht op de Nederrijn of een van de 3 jachthavens op het park.  De nieuwbouw vakantiewoningen hebben hoge plafonds en grote ramen wat een ruimtelijk gevoel creëert. Tijdens een vakantie in uw chalet kunt u, evenals uw gasten, gebruik maken van de faciliteiten op het park. Deze faciliteiten maken uw aangekochte chalet ook aantrekkelijker voor de verhuur.

Faciliteiten bij MarinaPark Bad Nederrijn

 • 3 jachthavens
 • Smakelijke brasserie
 • Diverse speeltuinen
 • Recreatieplas met strand
 • Watersportmogelijkheden
 • Fiets- en E-chopperverhuur
 • Vismogelijkheden

Chalet in Maurik kopen in het hart van de Betuwe

MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen op een unieke locatie in het hart van de Betuwe. Het vakantiepark biedt een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Met de Utrechtse Heuvelrug om de hoek kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken. Daarnaast mag een bezoek aan Kasteel Amerongen en historische plaatsen zoals Wijk bij Duurstede, Buren en Culemborg niet ontbreken. Wanneer u een chalet in Maurik besluit te kopen bij MarinaPark Bad Nederrijn kunt u deze op 3 manieren gebruiken:

  Eigen gebruik

  Een chalet kopen in Maurik voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

  Volledige verhuur

  Wanneer u ervoor kiest om uw chalet in Maurik te verhuren profiteert u van een vast nettorendement dat maandelijks wordt uitgekeerd.

  Eigen gebruik én verhuur

  Bij deze combinatie stelt u de woning beschikbaar voor verhuur en kunt u de vakantiewoning in de door u gekozen periodes zelf gebruiken.

Investeren zonder zorgen

Wanneer u ervoor kiest de woning (deels) te verhuren kunt u rekenen op de service van onze professionele verhuurorganisatie. Alle zaken die geregeld moeten worden omtrent de verhuur worden van A tot Z verzorgd. Op deze manier kunt u zorgeloos investeren en profiteren van een aantrekkelijk rendement. Daarnaast investeert u in een tastbaar object waarbij u profiteert van de waardestijging van uw recreatiegoed. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur. 

Maak alvast kennis met MarinaPark Bad Nederrijn

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Welk rendement kan ik ontvangen als ik een chalet koop in Maurik?

Het exacte rendement is afhankelijk van veel factoren. Bijvoorbeeld of u de vakantiewoning volledig gaat verhuren of er ook gedeeltelijk zelf gebruik van gaat maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over welk rendement u kunt verwachten bij de aanschaf van een chalet in Maurik. 

Op welk vlak zal de verhuurorganisatie mij ontzorgen?

Dankzij onze professionele verhuurorganisatie kunt u optimaal genieten van uw investering, doordat alles omtrent de verhuur en het beheer van uw recreatiewoning uit handen wordt genomen. Ook krijgt u een persoonlijk account waarmee u real-time inzicht krijgt in de bezetting, de facturatie en klantbeoordelingen. Verder wordt ook de marketing verzorgd en werken wij samen met diverse touroperators, zoals Booking.com, Belvilla, Vrbo en meer! Zodoende kunnen wij werken met een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad en een zo hoog mogelijk rendement

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging