• Luxe chalets in Maurik te koop
  • Gelegen aan het water
  • Gegarandeerd rendement

Chalet te koop in Maurik

Heeft u er altijd al van gedroomd om een eigen recreatiewoning te kopen aan het water? Dan is nu het juiste moment! In het knusse en pittoreske Maurik staan diverse chalets te koop op MarinaPark Bad Nederrijn. Het kopen van een vakantievilla bij MarinaPark Bad Nederrijn biedt u een duurzame en aantrekkelijke investering. Het vakantiepark is direct gelegen aan de Nederrijn wat het tot de perfecte vakantiebestemming maakt voor waters(sport)liefhebbers. Daarnaast komen ook wandel- en fietsfanaten hier aan hun trekken. Of u een chalet in Maurik wilt kopen voor eigen gebruik of voor verhuur, bij MarinaPark Bad Nederrijn zit u goed!

Bekijk de chalets in Maurik

Chalet te koop in Maurik bij MarinaParken

De chalets die te koop staan in Maurik op MarinaPark Bad Nederrijn zijn geschikt voor 4 personen en bieden veel privacy door een ruime kavel. Vanuit uw chalet in Maurik heeft u uitzicht op de Nederrijn of een van de 3 jachthavens op het park wat het vakantiegevoel extra versterkt, u kunt er bovendien heerlijk buiten zitten op een ruim hardhouten terras. De chalets hebben hoge plafonds en grote ramen wat een ruimtelijk gevoel creëert. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers met beiden 2 één persoons boxsprings, een ruime woonkamer met eethoek en complete keuken inclusief vaatwasser. Tijdens een vakantie in uw chalet kunt u, en uw gasten gebruik maken van de faciliteiten op het park. Zo beschikt MarinaPark Bad Nederrijn over een Brasserie, 3 jachthavens, diverse speeltuintjes en een afgezet stuk strand om te zwemmen.

 
Vraag een brochure aan
 

Chalet in Maurik kopen

MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen op een unieke locatie in het hart van de Betuwe. Het vakantiepark biedt een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Met de Utrechtse Heuvelrug om de hoek kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken. Daarnaast mag een bezoek aan Kasteel van Amerongen en de historische plaatsen zoals Wijk bij Duurstede, Buren en Culemborg niet ontbreken. Liever een dagje shoppen? Dan biedt de stad Utrecht voldoende mogelijkheden. Wanneer u een chalet in Maurik besluit te kopen bij MarinaPark Bad Nederrijn kunt u deze op 3 manieren gebruiken:

 

Eigen gebruik

U koopt een chalet in Maurik bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

Volledige verhuur

U koopt een chalet in Maurik om te verhuren. Een investering waarbij het mogelijk is om een vast netto rendement te ontvangen.

Eigen gebruik én verhuur

U investeert in een chalet in Maurik en wilt deze zowel zelf gebruiken, als beschikbaar stellen voor verhuur wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

 

Wanneer u ervoor kiest de woning (deels) te verhuren kunt u rekenen op de service van onze professionele verhuurorganisatie, alle zaken die geregeld moeten worden omtrent de verhuur worden van A tot Z verzorgd. Op deze manier kunt u zorgeloos investeren en profiteren van een aantrekkelijk rendement. 

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

 
Neem contact met ons op
 

Bekijk MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn biedt u de mogelijkheid om te investeren in een luxe, duurzame vakantievilla met eigen kavel direct aan het water.