Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Chalet kopen Maurik

Chalet kopen Maurik

 • Luxe chalets in Maurik te koop
 • Gelegen aan het water
 • Gegarandeerd rendement

Chalet te koop in Maurik aan de Nederrijn

Heeft u er altijd al van gedroomd om een eigen recreatiewoning te kopen aan het water? Dan is nu het juiste moment! In het knusse en pittoreske Maurik staan diverse chalets te koop op MarinaPark Bad Nederrijn. Het kopen van een vakantievilla bij MarinaPark Bad Nederrijn is een duurzame en aantrekkelijke investering. Het vakantiepark is direct gelegen aan de Nederrijn wat het de perfecte vakantiebestemming maakt voor waters(sport)liefhebbers. Daarnaast komen ook wandel- en fietsfanaten hier aan hun trekken. Of u een chalet in Maurik wilt kopen voor eigen gebruik of voor verhuur, bij MarinaPark Bad Nederrijn zit u goed!

Bekijk het aanbod in Maurik

Chalet te koop in Maurik bij MarinaParken

De chalets die te koop staan in Maurik op MarinaPark Bad Nederrijn zijn geschikt voor 4 personen en bieden veel privacy door de ruime kavel. Vanuit uw chalet in Maurik heeft u uitzicht op de Nederrijn of een van de 3 jachthavens op het park wat het vakantiegevoel extra versterkt. U kunt er bovendien heerlijk buiten zitten op een ruim hardhouten terras. De chalets hebben hoge plafonds en grote ramen wat een ruimtelijk gevoel creëert. De chalets beschikken over 2 slaapkamers met beiden 2 één persoons boxsprings, een ruime woonkamer met eethoek en een complete keuken inclusief vaatwasser. Tijdens een vakantie in uw chalet kunt u evenals uw gasten gebruik maken van de faciliteiten op het park. Deze fijne faciliteiten maken uw aangekochte chalet ook aantrekkelijker voor de verhuur.

Faciliteiten bij MarinaPark Bad Nederrijn

 • 3 jachthavens
 • Smakelijke brasserie
 • Diverse speeltuintjes
 • Recreatieplas met strand
 • Watersportmogelijkheden
 • Fiets- en e-chopperverhuur
 • Vismogelijkheden

Chalet in Maurik kopen aan het water

MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen op een unieke locatie in het hart van de Betuwe. Het vakantiepark biedt een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Met de Utrechtse Heuvelrug om de hoek kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken. Daarnaast mag een bezoek aan Kasteel Amerongen en historische plaatsen zoals Wijk bij Duurstede, Buren en Culemborg niet ontbreken. Wanneer u een chalet in Maurik besluit te kopen bij MarinaPark Bad Nederrijn kunt u deze op 3 manieren gebruiken:

 
  Eigen gebruik

  U koopt een chalet in Maurik bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

  Volledige verhuur

  U koopt een chalet in Maurik om te verhuren. Een investering waarbij het mogelijk is om een vast netto rendement te ontvangen.

  Eigen gebruik én verhuur

  U investeert in een chalet in Maurik en wilt deze zowel zelf gebruiken, als beschikbaar stellen voor verhuur wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

 

Wanneer u ervoor kiest de woning (deels) te verhuren kunt u rekenen op de service van onze professionele verhuurorganisatie, alle zaken die geregeld moeten worden omtrent de verhuur worden van A tot Z verzorgd. Op deze manier kunt u zorgeloos investeren en profiteren van een aantrekkelijk rendement. 

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

 
 

Bekijk MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn biedt u de mogelijkheid om te investeren in een luxe, duurzame vakantievilla met eigen kavel direct aan het water.

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Welk rendement kan ik ontvangen als ik een chalet koop in Maurik?

Het exacte rendement is afhankelijk van veel factoren. Bijvoorbeeld of u de te kopen chalet in Maurik volledig gaat verhuren of ook gedeeltelijk er zelf gebruik van gaat maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over welk rendement u kunt verwachten bij de aanschaf van een chalet in Maurik. 

Waar is er een chalet in Maurik te koop?

Bij MarinaPark Bad Nederrijn! Hier koopt u een chalet als interessante vastgoed belegging, een tweede huis voor vakanties óf een combinatie van beide. Een chalet kopen in Maurik is dan ook voor ieder type investeerder een interessante kans.