Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Nieuwbouw vakantiewoning

Nieuwbouw vakantiewoning kopen

  • Direct gelegen aan het water
  • Parken in Gelderland en Noord-Holland
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning 

Bent u van plan om een eigen nieuwbouw recreatiewoning te kopen of op zoek naar een waardevaste investering in recreatief vastgoed? Dan bent u bij MarinaParken op de juiste plek. Op dit moment is MarinaParken bezig met het ontwikkelen van een nieuwbouw vakantiepark bij de Loosdrechtse plassen, waar u kunt investeren in recreatiewoningen. Ook op ons MarinaPark Bad Nederrijn kunt u een vakantiehuis kopen in de nieuwbouw. Onze nieuwbouw recreatiewoningen bieden plek voor 4 personen, zowel Villa Maritiem als Villa Nautica. Onze MarinaParken liggen op triple A locaties in populaire vakantieregio's. Indien u een vakantiewoning wilt kopen om te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen.

Nieuwbouw vakantiewoning kopen:

 
 

Keuze uit drie opties

Eigen gebruik

U koopt een nieuwbouw vakantiewoning bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning.

 

Eigen gebruik én verhuur

U investeert in een nieuwbouw recreatiewoning en wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

 

Volledige verhuur

Een investering in een nieuwbouw vakantiewoning waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast netto rendement te ontvangen.

 

Nieuwbouw recreatiewoningen

Op ons nieuwbouw vakantiepark Bad Nederrijn kunt u investeren in Villa Maritiem. Deze vrijstaande nieuwbouw recreatiewoning is geschikt voor 4 personen en heeft uitzicht op het water en/of één van de jachthavens. De nieuwbouw recreatiewoning heeft een luxe inrichting en biedt veel privacy. Op ons andere park Residentie Nieuw Loosdrecht kunt u investeren in onze Villa Nautica. Uniek is dat deze villa een eigen aanlegsteiger heeft voor uw boot. Daarnaast heeft deze luxe ingerichte villa uitzicht op het water. Deze villa kan zowel als 4-persoons als 6-persoons villa worden opgeleverd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de villa op te leveren met een wellness, dipping-pool, (zwem)jacuzzi of berging. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen in de nieuwbouw? Neem gerust contact met ons op.

 

De nieuwbouw recreatiewoningen van MarinaParken:

Nieuwbouw vakantiepark

Marinapark Bad Nederrijn is een nieuwbouw park in het idyllische plaatsje Maurik. Het park ligt aan het water van de Nederrijn, ideaal voor watersportliefhebbers. Bij MarinaPark Bad Nederrijn kunt u investeren in een luxe, duurzame nieuwbouw recreatiewoning met eigen kavel aan het water. MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is een klein exclusieve nieuwbouw vakantiepark in Loosdrecht in de Betuwe. Dit park heeft een unieke ligging op een landtong aan de Nieuw Loosdrechtsedijk. Bij ons park in Loosdrecht investeert u in een luxe villa met eigen aanlegsteiger voor uw boot. Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning laat u profiteren van een aantrekkelijk rendement en biedt u daarnaast de mogelijkheden om de omgeving te ontdekken.