Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Nieuwbouw vakantiewoning

Nieuwbouw vakantiewoning kopen

 • Nabij de kust gelegen
 • Parken in Noord-Holland en Gelderland
 • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning 

Bent u van plan om een eigen nieuwbouw recreatiewoning te kopen of op zoek naar een waardevaste investering in recreatief vastgoed? Dan bent u bij MarinaParken op de juiste plek. MarinaPark Residentie Bloemendaal biedt luxe recreatiewoningen met een unieke ligging aan de Amsterdamse Waterleidingduinen, vlak bij kustplaatsen als Noordwijk en Zandvoort. Onze andere parken liggen aan de Nederrijn en de Loosdrechtse Plassen. Indien u een nieuwbouw vakantiewoning wilt kopen om te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen.

De nieuwbouw recreatiewoningen van MarinaParken:

Luxe nieuwbouw woningen te koop in Noord-Holland

Op ons nieuwbouw vakantiepark Residentie Bloemendaal kunt u investeren in een Villa Bloomingdale. Deze vrijstaande nieuwbouw recreatiewoningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn gebouwd met oog voor duurzaamheid. Zo beschikken de vakantiewoningen over zonnepanelen en zijn ze volledig gasloos. Verder liggen de woningen op ruime kavels en hebben ze een luxe keuken, moderne badkamer en maximaal 3 slaapkamers. Een aantal vakantiewoningen hebben zelfs een luxe buitenhaard. De nieuwbouw recreatiewoningen bieden veel privacy en worden indien gewenst geheel gemeubileerd opgeleverd.

Keuze uit drie opties

  Eigen gebruik

  U koopt een nieuwbouw vakantiewoning bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning.

  Eigen gebruik én verhuur

  U investeert in een nieuwbouw recreatiewoning en wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

  Volledige verhuur

  Een investering in een nieuwbouw vakantiewoning waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

Wilt u zelf het park komen bekijken? Maak dan een afspraak met ons voor een persoonlijke rondleiding.

Luxe parken op unieke bestemmingen

MarinaPark Residentie Bloemendaal heeft een mooie ligging op Landgoed Vogelenzang. In de directe omgeving vindt u het natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen vol prachtige wandelroutes en unieke natuur. Het park ligt nabij de kust, op korte afstand van kustplaatsjes als Zandvoort en Noordwijk. Ook het bruisende Amsterdam en Schiphol zijn goed te bereiken vanaf dit park, gelegen in Noord-Holland. Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning laat u profiteren van een aantrekkelijk rendement en biedt u daarnaast de mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Voor meer informatie over onze parken vraagt u vrijblijvend onze brochure aan of neem contact met ons op.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging