• Luxe chalets te koop
  • Directe ligging aan het water
  • Met eigen jachthavens

Chalet te koop aan het water

Zorgeloos een chalet kopen aan het water? Ontdek de mogelijkheden om een chalet te kopen aan het water bij MarinaParken. Door de lage of zelfs negatieve spaarrentes is het interessant om uw geld te investeren in een luxe chalet. Een groot voordeel van een chalet aan het water is dat deze zeer aantrekkelijk is voor vakantiegangers. Dit zal resulteren in een hogere bezetting en voor een hoger rendement. De vakantieparken van MarinaParken zijn allemaal gelegen op triple A locaties en de vakantievilla's hebben een directe ligging aan het water.

Ontdek onze vakantievilla's

Chalets te koop aan het water

Een chalet kopen bij MarinaParken? De chalets bij MarinaParken zijn geen eenvoudige chalets. Het zijn luxe vakantievilla's en die gelegen zijn op MarinaPark Bad Nederrijn en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht. Beide parken zijn gelegen op waterrijke bestemmingen en beschikken over een eigen jachthaven en/of ligplaatsen.

 
 

MarinaPark Bad Nederrijn is uniek gelegen aan de Rijnbandijk in het plaatsje Maurik. Door de ligging aan de Nederrijn is het mogelijk om te waterskiën, zeilen, kanoën of te jetskiën op het water. Het park beschikt ook over drie jachthavens, hier kunt u uw eigen boot aanmeren. De chalets aan het water bieden een uniek uitzicht over het water en veel privacy. 

  • Gelegen in het hart van de Betuwe
  • Exclusieve en duurzame vakantievilla's
  • Direct gelegen aan de Nederrijn
 
 

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is gelegen in Noord-Holland en beschikt binnenkort over een exclusief aanbod met duurzame vakantievilla's. Een ding is zeker ze zijn van alle gemakken voorzien en hebben een directe ligging aan het water.

  • Vakantiepark in Noord-Holland
  • Hoogwaardige vakantievilla's
  • Directe ligging aan het water
 
 

Beide vakantieparken zijn ideaal voor water(sport)liefhebbers! Door de directe ligging van de vakantievilla's aan het water kunt u gelijk het water op om te waterskiën, varen, surfen, vissen, zwemmen en nog veel meer. Daarnaast is er in de omgeving genoeg te beleven. Zo kunt u bij MarinaPark Bad Nederrijn heerlijk wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, een dagje shoppen in Utrecht of de geschiedenis ontdekken van de historische steden Wijk bij Duurstede, Culemborg en Buren. Nabij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht kunt u heerlijk wandelen, fietsen of varen op de Loosdrechtse Plassen.

 
Vraag de brochure aan

Chalet te koop aan het water

Een chalet aan het water verhuren 

Bij MarinaParken zijn er diverse investeringsmogelijkheden voor een aankoop van een luxe chalet aan het water. Het is mogelijk om een chalet te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van zowel eigen gebruik als verhuur. Onze professionele verhuurorganisatie staat voor u klaar om u volledig te ontzorgen. De investeringsmogelijkheden op een rijtje:

Eigen gebruik

Een vakantievilla voor eigen gebruik biedt u de mogelijkheid om het gehele jaar door op vakantie te gaan.

Volledige verhuur

Het volledig beschikbaar stellen van uw vakantievilla zorgt ervoor dat u een vast netto rendement ontvangt gedurende een langere periode.

Eigen gebruik en verhuur 

Door een combinatie te kiezen ontvangt u een aantrekkelijk rendement op basis van de verhuuropbrengsten. 

 

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

Neem contact met ons op
 

Onze chalets aan het water