Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Marinaparken Sales
Chalet kopen aan het water

Investeren in een prachtig chalet aan het water

 • Luxe vakantievilla's
 • Directe ligging aan het water
 • Park met jachthaven

Chalet te koop aan het water

Zorgeloos een chalet kopen aan het water? Ontdek de mogelijkheden om te investeren in een vakantievilla bij MarinaParken. Door de lage spaarrentes is het interessant om uw geld te investeren in een luxe chalet. Een groot voordeel van een chalet aan het water is dat deze zeer populair is onder vakantiegangers. Dit vergroot de kans op een hoge bezetting en een hoger rendement. De vakantieparken van MarinaParken zijn allemaal gelegen op triple A locaties en de vakantievilla's hebben een directe ligging aan het water.

Onze chalets aan het water

Ontdek de parken van MarinaParken

MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn is uniek gelegen aan de Rijnbandijk in het plaatsje Maurik. Door de ligging aan de Nederrijn is het mogelijk om te waterskiën, zeilen, kanoën of te jetskiën op het water. Het park beschikt ook over drie jachthavens, hier kunt u uw eigen boot aanmeren. De chalets aan het water bieden een uniek uitzicht over het water en veel privacy. 

 • Gelegen in het hart van de Betuwe
 • Exclusieve en luxe vakantievilla's
 • Direct gelegen aan de Nederrijn

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is gelegen in Noord-Holland en beschikt over een aanbod aan luxe en exclusieve vakantievilla's. Deze prachtige chalets worden uitgerust met een eigen aanlegsteiger en hebben een directe ligging aan het water. Ook bieden wij mogelijkheden voor privé wellness en het aanleggen van zonnepanelen.

 • Vakantiepark in Noord-Holland
 • Hoogwaardige vakantievilla's
 • Directe ligging aan het water

Uw luxe chalet aan het water

Een chalet kopen bij MarinaParken? De chalets bij MarinaParken zijn luxe vakantievilla's die zijn gelegen op MarinaPark Bad Nederrijn en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht. Beide parken zijn omringd door water en beschikken over een eigen jachthaven en/of ligplaatsen. Bij MarinaParken zijn er diverse investeringsmogelijkheden voor de aankoop van een luxe chalet aan het water. Het is mogelijk om een chalet te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van zowel eigen gebruik als verhuur. Onze professionele verhuurorganisatie staat voor u klaar om u volledig te ontzorgen.

Uw investering in een chalet

 • Eigen gebruik; ga het hele jaar door op vakantie
 • Volledige verhuur; ontvang een vast nettorendement gedurende een langere periode
 • Eigen gebruik en verhuur; ontvang een aantrekkelijk rendement op basis van de verhuuropbrengsten

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

Veelgestelde vragen

Welk rendement ontvang ik wanneer ik een chalet aan het water koop?

Wat het exacte rendement gaat zijn, hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of u het chalet aan het water volledig gaat verhuren of er ook (gedeeltelijk) zelf gebruik van gaat maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over welk rendement u kunt verwachten bij de aanschaf van een chalet aan het water.

Wat zijn de voordelen van het investeren in een chalet aan het water?

Het is enorm aantrekkelijk om bij ons te investeren in recreatief vastgoed. MarinaParken biedt een waardevaste investering waar u een interessant rendement uit kunt halen. De fiscale regels bij de aankoop hangen af van uw persoonlijke situatie. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze adviseur.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging