1. Open Dagen op MarinaPark Bad Nederrijn
  2. Tijdens het pinksterweekend
  3. Alleen dit weekend tot € 15.000,- korting
  4. Van 10:00 tot 18:00 uur

Open Dagen 4, 5 en 6 juni

Op zoek naar een tweede woning of vakantiehuis voor eigen gebruik? Bezoek dan onze Open Dagen op zaterdag 4 juni, zondag 5 juni en maandag 6 juni a.s. op MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik (Gelderland). Tijdens deze pinksterdagen kunt u zich laten informeren over zowel de mogelijkheden op MarinaPark Bad Nederrijn als op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht. Beide parken liggen op een unieke plek aan het water. MarinaPark Bad Nederrijn beschikt over een eigen jachthaven (300 ligplekken) en is gelegen aan de Nederrijn. MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht biedt nog een paar vrije kavels voor een luxe vakantievilla met eigen aanlegsteiger en ligt aan de Loosdrechtse Plassen. Op het park staan exclusiviteit en kleinschaligheid centraal! Tijdens de Open Dagen krijgt u bij de aankoop van een woning tot € 15.000,- korting!

Ik wil me aanmelden voor de Open Dagen

Wegens grote belangstelling en beperkte plekken dient u zich aan te melden voor de Open Dagen in Maurik.

 

Enkel tijdens dit weekend tot € 15.000,- korting

Alleen tijdens de Open Dagen in het pinksterweekend op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni ontvangt u tot € 15.000,- korting op de aankoop van uw vakantiewoning bij MarinaParken. Enkele woningen zijn al direct leverbaar. Zo kunt u gelijk genieten en/of profiteren van uw eventuele rendement.

In verband met de grote belangstelling en de beperkte plekken dient u zich aan te melden voor de Open Dagen. Zo garanderen we dat er voldoende tijd wordt ingepland om u te voorzien van een passend en persoonlijk advies. Wij zien u graag op 4, 5 en 6 juni in Maurik.

Let op: uw afspraak is pas definitief na bevestiging per e-mail.

Aanmelden

Beschikbare dagen en tijden

Zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 juni
- 10:00 uur - 12:00 uur
- 12:00 uur - 14:00 uur
- 14:00 uur - 16:00 uur
- 16:00 uur - 18:00 uur

Locatie

MarinaPark Bad Nederrijn
Rijnbandijk 36
4021 GH Maurik

 

Wees er snel bij!

Om uw aanmelding te bevestigen zal onze verkoper contact met u opnemen.

Let op: uw afspraak is pas definitief na bevestiging per e-mail.

Over MarinaParken

Onze parken zijn beide direct aan het water gelegen op unieke plekken in de Betuwe en in Loosdrecht. Zo heeft u bij MarinaParken de mogelijkheid om te investeren in een luxe, duurzame vakantievilla met eigen kavel direct aan het water. Ofwel met een eigen jachthaven, ofwel met een eigen aanlegsteiger bij uw villa. Daardoor zijn beide parken een walhalla voor watersporters.