Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed

  • Het alternatief voor sparen
  • Beleggen met hoog rendement
  • Waardevaste belegging

Beleggen in recreatief vastgoed

Beleggen in vastgoed is een uitstekende keuze; u geniet van een zorgeloze investering en spreidt uw beleggingsrisico's. Bij MarinaParken kunt u een vakantiehuis kopen als belegging. Met luxe vakantiewoningen op diverse vakantieparken in Nederland biedt MarinaParken u de mogelijkheid om eigenaar te worden van een prachtige vakantiewoning op een unieke locatie.

Tijdens de aanschaf van uw woning kunt u ervoor kiezen om deze voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide mogelijkheden in te zetten. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen voor de verhuur kunt u naast een waardevaste belegging ook nog eens een aantrekkelijk rendement ontvangen. Beleggen in vastgoed bij MarinaParken is daarom een interessante optie.

Bekijk ons aanbod luxe recreatiewoningen:

MarinaParken: Zorgeloos beleggen in recreatief vastgoed

Bij MarinaParken kunt u zorgeloos beleggen in vastgoed met persoonlijke begeleiding tijdens het kopen van uw recreatiewoning. De vakantieparken zijn gesitueerd op Triple A locaties en de villa's worden met oog voor duurzaamheid ontwikkeld. Zo blijft uw belegging ook waarde behouden wanneer u deze weer wilt verkopen. Daarnaast heeft onze professionele verhuurorganisatie meer dan 28 jaar ervaring in het ontwikkelen en exploiteren van luxe vakantieparken. Zo kunnen wij u van A tot Z ontzorgen tijdens de verhuur van uw vakantievilla, u profiteert dan zorgeloos van uw belegging met hoog rendement. Ook kunnen wij u adviseren en ontzorgen op fiscaal gebied. 

 
Triple A locaties

 
Duurzame villa's

 
Volledig ontzorgd

Ontdek ons nieuwe park met hoog rendement:

Beleggen in recreatief vastgoed? De mogelijkheden:

  • Eigen gebruik - MarinaParken biedt de perfecte uitvalsbasis wanneer u wilt beleggen in vastgoed en hier vooral zelf van wilt genieten. U kunt namelijk een vakantiewoning kopen voor volledig eigen gebruik op onze vakantieparken. Permanente bewoning is niet toegestaan.
  • Eigen gebruik én verhuur - Bij deze optie kunt u niet alleen zelf gebruik maken van uw woning, maar kunt u deze ook verhuren. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.
  • Volledige verhuur - U stelt uw vakantievilla volledig beschikbaar voor verhuur waardoor u er zelf geen gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen. Zo kunt u dus beleggen met rendement.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een tweede huis in Nederland bij MarinaParken? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag de brochure aan.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

  • Exclusieve informatie over de woningen
  • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
  • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
  • Meer informatie over de locatie en ligging