Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning met aanlegsteiger

Recreatiewoningen met aanlegsteiger te koop

  • Exclusief, kleinschalig vakantiepark
  • Luxe villa's aan de Loosdrechtse Plassen
  • Eigen kavel (vanaf 300 m²) met aanlegsteiger

Recreatiewoning met aanlegsteiger kopen

Wilt u graag investeren in een recreatiewoning aan het water met een aanlegsteiger? Dan is het zeer exclusieve en kleinschalige vakantiepark MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht de plek voor uw tweede huis aan het water. Het nieuw te ontwikkelen vakantiepark is gelegen op een landtong aan de Nieuw Loosdrechtsedijk en heeft een directe aansluiting op de Stille Plas. De vakantiewoningen met eigen aanlegsteiger die te koop zijn bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht zijn allemaal gelegen op een eigen kavel.

 
Bekijk het aanbod

Vakantiewoning met aanlegsteiger biedt pure luxe

Vakantiehuis met aanlegsteiger te koop

Bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht zijn er ca. 40 luxe en moderne vakantiehuizen met aanlegsteiger te koop. De huizen zijn gelegen op ruime kavels en worden voorzien van een eigen aanlegsteiger en bijgebouw. Naast een aanlegsteiger is het ook mogelijk om de woning uit te breiden met een wellness, dipping-pool, (zwem)jacuzzi of berging. Verder zijn de vakantiehuizen volledig van het gas af en is het plaatsen van zonnepanelen een optie. De luxe huizen in combinatie met de voorzieningen en de directe ligging aan het water maken Loosdrecht tot een gewilde bestemming voor vakantiegangers. Het kopen van een vakantiewoning met aanlegsteiger bij MarinaParken is daarom een waardevaste investering, die bij verhuur een aantrekkelijk rendement kan opleveren.

 
Vraag de brochure aan
 

Villa Nautica - met eigen aanlegsteiger

✓ Luxe en duurzame vakantievilla's
✓ Unieke locatie aan de Loosdrechtse Plassen
✓ Met eigen aanlegsteiger

Ontdek de villa

Een vakantiehuis met aanlegsteiger verhuren

Wanneer u besluit om een vakantiehuis met aanlegsteiger te kopen om gedeeltelijke of volledig te verhuren, kunt u rekenen op onze professionele verhuurorganisatie. Wij zullen alles regelen omtrent de verhuur en het beheer van uw recreatiewoning, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame investering.

Eigen gebruik

U koopt een vakantiehuis met aanlegsteiger bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

Eigen gebruik én verhuur

U koopt een recreatiewoning met aanlegsteiger en wanneer u zelf geen gebruikt maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

Volledige verhuur

Een investering waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast netto rendement te ontvangen.

Villa Nautica in 360°

Residentie Nieuw Loosdrecht

Meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een recreatiewoning met aanlegsteiger? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een brochure aan.

Neem contact met ons op