Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning te koop aan het water

Recreatiewoning kopen aan het water

 • Luxe en duurzame recreatiewoningen
 • Aan het water gelegen
 • Eigen jachthavens

Luxe vakantiehuis aan het water kopen

Bij MarinaParken staan diverse recreatiewoningen te koop aan het water. Heeft u altijd al een recreatiewoning aan het water willen kopen voor uzelf of als investering? Dan is nu het juiste moment! Met de lage spaarrentes is het interessant om uw geld te investeren in een vakantiehuis. Zo ontvangt u als eigenaar van een vakantiewoning maandelijks een aantrekkelijk rendement. Het voordeel van het kopen van een vakantiehuis aan het water? Het water roept direct het ultieme vakantiegevoel op bij u en uw gasten, genieten maar! Wilt u meer informatie over de woningen, het resort of de omgeving?

Recreatiewoning te koop aan het water 

Vakantiehuis te koop aan het water 

Wanneer u een nieuwbouw vakantiewoning koopt aan het water is dat vaak met een reden. U vindt het heerlijk om tijd door te brengen aan of op het water. Dit kan ook bij MarinaPark Bad Nederrijn in Gelderland. Watersporters kunnen hun hart halen in Gelderland, want u kunt hier heerlijk zeilen, vissen of kanoën. Heeft u een eigen boot? Geen probleem het park beschikt over drie jachthavens. Ook bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht in Noord-Holland bieden wij luxe vakantiehuizen aan het water. Deze exclusieve woningen hebben een eigen aanlegsteiger waar u en uw gasten hun boot kunnen aanleggen. Alle recreatiewoningen aan het water bij MarinaParken zijn duurzaam en comfortabel ingericht.

Onze vakantievilla's aan het water:

Een vakantiewoning verhuren

Wanneer u besluit om een vakantiehuis aan het water te kopen om gedeeltelijke of volledig te verhuren, kunt u rekenen op de service van onze professionele verhuurorganisatie. Wij zullen alles regelen omtrent de verhuur van uw zomerhuisje, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame investering.

  Eigen gebruik

  U koopt een vakantiehuis aan het water voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

  Eigen gebruik én verhuur

  U koopt een recreatiewoning aan het water en wanneer u zelf geen gebruikt maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

  Volledige verhuur

  Een investering waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

Recreatiewoning kopen bij MarinaParken

Of u nou besluit een vakantiehuis aan het water te kopen voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie. Bij MarinaParken zit u altijd goed. MarinaParken heeft een ruim aanbod exclusieve en luxe vakantiehuizen aan het water te koop op verschillende parken. Wat al onze vakantieparken gemeen hebben is dat ze gelegen zijn op triple A locaties. Dit houdt in dat de parken direct aan het water gelegen zijn en over een eigen jachthaven en/of ligplaatsen beschikken. De luxe faciliteiten op het parken in combinatie met de unieke ligging en de luxe vakantievilla's maken een recreatiewoning aan het water bij MarinaParken tot de perfecte vakantiebestemming voor u en uw gasten.

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

Ontdek onze parken:

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging