• Luxe en duurzame recreatiewoningen
  • Aan het water gelegen
  • Eigen jachthavens

Recreatiewoning te koop aan het water

Bij MarinaParken staan diverse recreatiewoningen te koop aan het water. Heeft u altijd al een recreatiewoning aan het water willen kopen voor uzelf of als investering? Dan is nu het juiste moment! Met de lage, en soms zelfs negatieve, spaarrentes is het interessant om uw geld te investeren in een vakantiehuis. Het voordeel van het kopen van een vakantiehuis aan het water? Het water roept direct het ultieme vakantiegevoel op bij u en uw gasten, genieten maar!

Bekijk onze vakantievilla's

Recreatiewoning te koop aan het water 

Vakantiehuis te koop aan het water 

Wanneer u een nieuwbouw vakantiewoning koopt aan het water is dat vaak met een reden. U vindt het heerlijk om tijd door te brengen aan of op het water. Dit kan ook bij MarinaPark Bad Nederrijn in Gelderland. Watersporters kunnen hun hart halen, want naast het park is er een waterski vereniging. Daarnaast kun u heerlijk zeilen, jetskiën of kanoën op het water. Heeft u een eigen boot? Geen probleem het park beschikt over drie jachthavens

Alle recreatiewoningen aan het water bij MarinaParken zijn duurzaam en comfortabel ingericht. De vrijstaande vakantievilla’s bij MarinaPark Bad Nederrijn bieden een uniek uitzicht over het water en veel privacy. 

Vraag onze brochure aan

Onze vakantievilla's aan het water

Een vakantiewoning aan het water verhuren

Wanneer u besluit om een vakantiehuis aan het water te kopen om gedeeltelijke of volledig te verhuren, kunt u rekenen op de service van onze professionele verhuurorganisatie. Wij zullen alles regelen omtrent de verhuur van uw vakantiewoning, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame investering.

Eigen gebruik

U koopt een vakantiehuis aan het water bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

Eigen gebruik én verhuur

U koopt een recreatiewoning aan het water en wanneer u zelf geen gebruikt maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

 

Volledige verhuur

Een investering waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast netto rendement te ontvangen.

 

Recreatiewoning te koop aan het water bij MarinaParken

Of u nou besluit een vakantiehuis aan het water te kopen voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie. Bij MarinaParken zit u altijd goed. MarinaParken heeft een ruim aanbod exclusieve en luxe vakantiehuizen aan het water te koop op verschillende parken. Wat al onze vakantieparken gemeen hebben is dat ze gelegen zijn op triple A locaties. Dit houdt in dat de parken direct aan het water gelegen zijn en over een eigen jachthaven en/of ligplaatsen beschikken. Daarnaast beschikken de parken over luxe parkfaciliteiten.

Zo zijn er bij MarinaPark Bad Nederrijn diverse speeltoestellen voor de kinderen en kunt u bij Brasserie De Loswal genieten van een heerlijk hapje en drankje. De faciliteiten op het parken in combinatie met de unieke ligging en de luxe vakantievilla's maken een recreatiewoning aan het water bij MarinaParken tot de perfecte vakantiebestemming voor u en uw gasten.

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

 
Neem contact met ons op