Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Zomerhuisje kopen Nederland

Zomerhuisje kopen in Nederland

 • Exclusieve zomerhuisjes
 • Gelegen aan het water
 • In Maurik en Nieuw Loosdrecht

Altijd een vakantieplek met een eigen zomerhuisje

Droomt u ervan een eigen zomerhuisje te kopen? Bij MarinaParken kunt u investeren in een zomerhuisje in Gelderland en Noord-Holland. Hierbij heeft u de mogelijkheid om de woning zelf recreatief te gebruiken, te verhuren of een combinatie van beide. De recreatiewoningen hebben een prachtige ligging aan het water en maken de locatie daardoor perfect voor water(sport)liefhebbers. Zeker in de zomer zijn beide parken dé ideale uitvalsbasis voor toeristen. Wanneer u kiest voor verhuur bieden wij voor een langere tijd een vast netto rendement. Wilt u weten hoe dit rendement is opgebouwd en wat de mogelijkheden zijn?

 

De zomerhuisjes van MarinaParken ⤵

De investeringsmogelijkheden bij MarinaParken

Een zomerhuisje kopen bij MarinaParken betekent zorgeloos investeren en ultiem genieten. U wordt van A tot Z begeleid door uw vaste contactpersoon en voor de verhuur en het onderhoud wordt u ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Daarnaast adviseren en ontzorgen we u ook op fiscaal gebied. Bij MarinaParken koopt u een zomerhuisje in Nederland, zonder zorgen. Wanneer u ervoor kiest om een recreatiewoning te kopen heeft u de keuze uit drie gebruiksvormen:

 
  Eigen gebruik

  Een zomerhuisje kopen voor eigen gebruik betekent dat u alleen zelf gebruikt maakt van de woning, op recreatief niveau.

  Eigen gebruik en verhuur

  U investeert in een zomerhuisje en wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw woning, stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

  Volledige verhuur

  U maakt zelf geen gebruik van uw zomerhuisje en stelt deze beschikbaar voor de verhuur. U ontvangt voor langere tijd een vast netto rendement.

 

Zomerhuis kopen in Nederland bij MarinaParken

Een vakantie in eigen land is booming! Steeds meer mensen kiezen voor een staycation, waardoor het interessant is om een zomerhuis te kopen in Nederland. Een plek waar u zelf ultiem geniet van uw welverdiende vakantie en/of profiteert van een aantrekkelijk rendement, wanneer u uw zomerhuisje besluit te verhuren. Bij MarinaParken kunt u een exclusief en duurzaam zomerhuisje kopen op de Betuwe en aan de Loosdrechtse Plassen. Heerlijk wandelen door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug, fietsen door de Betuwe of een fijne boottocht maken over de Loosdrechtse Plassen

MarinaParken in het kort:

 • Triple A locaties
 • Duurzame zomerhuisjes
 • Volledige ontzorging
 • Gelegen aan het water
 • Gegarandeerd rendement
 • Maak gebruik van de parkfaciliteiten
 
 
 

Ontdek onze parken

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Koop ik de woning inclusief grond?

Bij MarinaParken kunt u de recreatiewoningen inclusief grond kopen zodat u volledig eigenaar kan worden van de woning plus kavel. Het is niet verplicht om het zomerhuisje inclusief de grond te kopen. Wanneer u de grond niet wens te kopen is het mogelijk om de kavel van ons te huren. 

Kan ik een zomerhuisje kopen met eigen aanlegsteiger?

U kunt een recreatiewoning kopen met eigen aanlegsteiger. Zo heeft u altijd een plek om uw boot aan te meren dichtbij uw vakantiehuis. Stap 's ochtends vroeg direct vanuit uw woning uw boot in om de nabijgelegen wateren te verkennen. Let wel op: er is nog maar één type met eigen aanlegsteiger beschikbaar.