Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Vakantiehuis kopen Zandvoort

Recreatiewoning kopen bij Zandvoort

 • Nieuwe en luxe recreatievilla's
 • Op slechts een half uur fietsen van Zandvoort
 • Openluchtzwembad en restaurant

Investeren in een recreatiewoning nabij Zandvoort

Profiteer van het beste van beide werelden; het ultieme vakantiegevoel aan de Nederlandse kust en een aantrekkelijk nettorendement. Bij MarinaPark Residentie Bloemendaal kunt u investeren in een recreatiewoning voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Hierbij neemt onze professionele verhuurorganisatie u alle zorg uit handen en ontvangt u maandelijks automatisch uw verhuuropbrengsten. De recreatiewoningen zijn duurzaam en toekomstbestendig. Vraag vrijblijvend onze brochure aan en ontvang meer informatie.

Investeren bij MarinaParken:

 • Professionele verhuurorganisatie
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur
 • Aantrekkelijk nettorendement
 • Duurzame recreatiewoningen
 • Triple A-locatie aan de kust

Een triple A-locatie nabij het populaire Zandvoort aan Zee

MarinaPark Residentie Bloemendaal is gelegen op slechts 10 kilometer afstand van het toeristische Zandvoort. Een populaire plek die bekend staat om het prachtige strand en het circuit van Zandvoort. Hier wordt jaarlijks de Formule 1 race gehouden waar meer dan duizenden bezoekers op af komen om Max Verstappen aan te moedigen. Daarnaast heeft deze bekende kustplaats aan zee een gezellig centrum waar vakantiegangers lekker kunnen struinen. Tussen MarinaPark Residentie Bloemendaal en Zandvoort liggen de Amsterdamse Waterleidingduinen, een puur stuk natuur waar u vele fiets- en wandelroutes vindt!

Ontdek ons aanbod aan recreatiewoningen nabij Zandvoort:

Een investering in vakantiegenot én een aantrekkelijk rendement

  Eigen gebruik

  U kunt elk moment terecht in uw vakantiewoning voor een ontspannen weekendje of vakantie voor u en uw familie of/en vrienden. Let wel op: permanente bewoning is niet toegestaan.

  Volledige verhuur

  U stelt uw vakantiewoning open voor verhuur en ontvangt een aantrekkelijk vast rendement voor een langere looptijd. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u hierbij volledig.

  Combinatie van beide

  Combineer het eigen gebruik van uw vakantiewoning samen met verhuur. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten van uw woning.

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

✦ Wat maakt de omgeving van Zandvoort tot een goede locatie voor een vakantiewoning?

De omgeving van MarinaPark Residentie Bloemendaal is een populaire vakantiebestemming onder toeristen uit onder andere Nederland en België. Dankzij de ligging aan de kust, vlak bij steden als Haarlem en Amsterdam én bij Schiphol is dit een echte toplocatie. Daarnaast is de Keukenhof in Lisse, gelegen op slechts 8 kilometer afstand, een echte toeristentrekker voor mensen uit binnen- én buitenland.

✦ Welke fiscale aspecten spelen een rol bij de aanschaf van een vakantiewoning nabij Zandvoort?

Bij de aankoop van een recreatiewoning nabij Zandvoort komen veel fiscale regels kijken die van belang zijn. Welke regels dit zijn is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze professionele verkoopadviseurs staan u graag te woord om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen en u te adviseren op het gebied van belastingen, financiering en overige fiscale voorwaarden.