Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
recreatiewoning kopen amsterdam

Recreatiewoning kopen nabij Amsterdam

 • Luxe vakantiewoningen
 • In de omgeving van Amsterdam
 • Aan de Amsterdamse Waterleidingduinen
 • Luchthaven Schiphol dichtbij

Investeer in een vakantiewoning nabij Amsterdam

Bij MarinaParken Residentie Bloemendaal kunt u profiteren van het beste van twee werelden; rustgevende natuur en de grote stad. Onze luxe vakantiewoningen liggen namelijk vlak bij een natuurgebied in de omgeving van het bruisende Amsterdam. Onze vakantiewoningen worden gebouwd met oog voor duurzaamheid. Zo zijn de woningen geheel elektrisch en voorzien van zonnepanelen. U kunt investeren in een luxe recreatiewoning voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Hierbij nemen wij u alle zorg uit handen en u ontvangt een aantrekkelijk nettorendement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan onze brochure aan!

Bekijk onze recreatiewoningen bij Amsterdam:

Geniet van een waardevaste investering

Beleggen in een recreatiewoning nabij Amsterdam biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u uw woning zelf gebruiken en deze (gedeeltelijk) verhuren. Dat betekent investeren in quality time én genieten van een goed nettorendement. Wij zetten de voordelen op een rij:

  Eigen gebruik en/of verhuur

  U kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van uw vakantiewoning of om deze te verhuren. U kunt ook kiezen voor een combinatie; wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw woning stelt u deze beschikbaar voor verhuur.

  Professionele verhuurorganisatie

  Onze ervaren verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw vakantiewoning uit handen. Wij regelen het beheer en zorgen ervoor dat de bezetting optimaal is zodat u alles uit uw recreatiewoning kunt halen.

  Aantrekkelijk rendement

  Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning in de omgeving van Amsterdam (gedeeltelijk) te verhuren ontvangt u een gegarandeerd nettorendement over een langere tijd.

Uw eigen vakantiehuis in de omgeving van Amsterdam

MarinaPark Residentie Bloemendaal heeft een prachtige ligging aan het natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen. Op een half uurtje rijden ligt het bruisende centrum van Amsterdam; u kunt vanaf ons park kiezen voor een bezoek aan deze wereldstad. Hier kan men een bezoekje brengen aan het Rijksmuseum, struinen door het Vondelpark of een boottocht maken door de Amsterdamse grachten. Tevens is Schiphol binnen 20 minuten bereikbaar. Dit alles maakt ons park tot een perfecte locatie voor toeristen. Daarnaast bieden wij goede faciliteiten zoals een buitenzwembad, een speeltuin en animatie in het hoogseizoen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en kom het park zelf eens bezoeken of neem contact op.

Bezienswaardigheden in Amsterdam:

 • Anne Frank Huis
 • Rijksmuseum
 • Vondelpark
 • Dierentuin ARTIS
 • Van Gogh Museum
 • Amsterdamse grachten

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

✦ Wat zijn de voordelen van investeren in een vakantiewoning?

Wanneer u investeert in een luxe recreatiewoning nabij Amsterdam profiteert u van een vast nettorendement. U ontvangt maandelijks automatisch de verhuuropbrengsten en hoeft hier verder niets voor te doen. Dat is pas zorgeloos investeren!

✦ Welke fiscale aspecten spelen een rol bij de aanschaf?

Bij de aankoop van een woning komen veel fiscale regels kijken. Welke regels dit zijn hangt af van uw persoonlijke situatie. Onze ervaren adviseurs staan u graag te woord om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen en u te adviseren op het gebied van belastingen, financiering en overige fiscale voorwaarden.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging