• Direct gelegen aan het water
  • Parken in Gelderland en Noord-Holland
  • Exclusieve en duurzame villa's

Luxe en duurzame recreatiewoningen te koop

Bent u van plan om een eigen recreatiewoning te kopen of op zoek naar een waardevaste investering in recreatief vastgoed? Dan bent u bij MarinaParken op de juiste plek. Bij MarinaParken is het mogelijk om een recreatiewoning te kopen op een unieke plek in Nederland, perfect als zomerhuisje! De parken bevinden zich in populaire vakantieregio’s en zijn allen gelegen op triple A locaties. Indien u een vakantiewoning wilt kopen om te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen.

Ontdek onze vakantievilla's

Een vakantiewoning kopen in Nederland bij:

Keuze uit drie opties

Eigen gebruik

U koopt een vakantiehuis in Nederland bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

Eigen gebruik én verhuur

U investeert in een vakantiehuis en wanneer u zelf geen gebruik maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

Volledige verhuur

Een investering waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast netto rendement te ontvangen.

Vakantiehuis kopen in Nederland als investering

Bij MarinaParken heeft u bij het kopen van een nieuwbouw vakantiehuis meerdere opties. Zo kunt u een vakantiewoning kopen voor volledig eigen gebruik, een combinatie van eigen gebruik en verhuur of het verhuren van uw vakantiewoning tegen een gegarandeerd rendement voor een langere looptijd. Met betrekking tot de verhuur van uw vakantiehuis bent u bij MarinaParken in de juiste handen. Onze professionele verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw vakantiehuis uit handen en regelen dit van A tot Z voor u. Op deze manier kunt u zorgeloos een recreatiewoning kopen en profiteert u van het vaste netto rendement (bij volledige verhuur).

Wilt u meer weten over het kopen van een recreatiewoning in Nederland bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

Vraag de brochure aan
 

Recreatiewoning kopen in Nederland 

Op de beide parken van MarinaParken zijn de luxe vakantiewoningen direct gelegen aan het water. Bij MarinaPark Bad Nederrijn is dit aan de gelijknamige Nederrijn en bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen. Beide parken zijn waterrijke bestemmingen en beschikken over een eigen jachthaven en/of ligplaatsen. Een vakantiehuis kopen in Nederland bij MarinaParken is dan ook heel geschikt voor water(sport)liefhebbers!

Maar ook op het vasteland is er genoeg te beleven. Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug, een dagje shoppen in Utrecht of de geschiedenis ontdekken van de historische steden Wijk bij Duurstede, Culemborg en Buren. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen of fietsen rond de Loosdrechtse Plassen. Heeft u interesse om een vakantiewoning te kopen op een van onze vakantieparken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

 
Neem contact met ons op

De vakantiehuizen te koop bij MarinaParken