Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen in Nederland

Luxe recreatiewoning kopen in Nederland

  • Vakantieparken in Gelderland en Noord-Holland
  • Exclusieve en duurzame villa's
  • Direct gelegen aan het water

Luxe en duurzame recreatiewoningen te koop in Nederland

Bent u van plan om een eigen recreatiewoning te kopen of op zoek naar een waardevaste investering in recreatief vastgoed? Dan bent u bij MarinaParken op de juiste plek. Bij MarinaParken is het mogelijk om een recreatiewoning te kopen op een unieke plek in Nederland, deze zijn perfect als zomerhuisje! De parken bevinden zich in populaire vakantieregio’s en zijn allen gelegen op triple A locaties. Indien u een vakantiewoning wilt kopen om te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen.

Ontdek onze luxe en exclusieve vakantieparken:

Vakantiehuis kopen in Nederland als investering

Bij MarinaParken heeft u bij het kopen van een nieuwbouw vakantiehuis meerdere opties. Zo kunt u een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik, om te verhuren tegen een gegarandeerd rendement of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Voor de verhuur van uw vakantiehuis bent u bij MarinaParken in de juiste handen. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de verhuur van uw vakantiehuis en regelt dit van A tot Z voor u. Op deze manier kunt u zorgeloos een recreatiewoning kopen en profiteert u van het vaste nettorendement (bij volledige verhuur).

Wilt u meer weten over het kopen van een recreatiewoning in Nederland bij MarinaParken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag onze informatiebrochure aan.

 
 

Uw eigen recreatiewoning in Nederland

Op beide parken van MarinaParken zijn de luxe vakantiewoningen direct gelegen aan het water van de Nederrijn of de Loosdrechtse Plassen. Beide parken beschikken over een eigen jachthaven en/of ligplaatsen. Een vakantiehuis kopen in Nederland bij MarinaParken is dan ook heel geschikt voor water(sport)liefhebbers! Maar ook op het vasteland is er genoeg te beleven voor u of uw huurders. U kunt wandelen over de Utrechtse Heuvelrug of een dagje shoppen in Utrecht. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen of fietsen rond de Loosdrechtse Plassen. Heeft u interesse om een vakantiewoning te kopen op een van onze vakantieparken? Vraag dan onze brochure aan via onderstaande button.

 

Veelgestelde vragen:

• Wat zijn de voordelen van investeren in een vakantiehuis?

Vakantie in eigen land is populairder dan ooit! Vooral de vraag naar vakanties in luxe vakantievilla's stijgt. Daarom is het interessant om te investeren in een duurzame recreatiewoning in Nederland. U profiteert dan niet alleen van het rendement, maar ook van de waardestijging van het object!

• Welke fiscale regels komen kijken bij mijn investering?

Bij de aanschaf van uw recreatiewoning in Nederland komen er een aantal fiscale regels kijken. Hierbij speelt uw persoonlijke situatie een belangrijke rol. U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen met onze adviseur voor persoonlijk advies.

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.