Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Chalet kopen Utrecht

Chalet kopen Utrecht

 • Vakantieparken aan het water
 • Chalets te koop vlakbij Utrecht
 • Exclusieve en ruime villa's

Chalet kopen nabij Utrecht

Heeft u wel eens gedroomd over een tweede huis of deze optie wellicht overwogen? Maak uw droom werkelijkheid en kies voor een chalet kopen in de buurt van Utrecht bij MarinaParken. Wij ontzorgen u volledig en begeleiden u van begin tot eind zodat u optimaal kunt genieten van uw investering. Wij beschikken over vakantieparken op triple A locaties aan het water in Nederland. Een chalet kopen nabij Utrecht kan bij MarinaPark Bad Nederrijn in het hart van de Betuwe of bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht in Noord-Holland. Ontdek de mogelijkheden om te investeren.

Mogelijkheden voor het kopen van een luxe chalet bij Utrecht:

Chalet kopen op Bad Nederrijn

Dit vakantiepark ligt aan de Nederrijn in het idyllische plaatsje Maurik en heeft nog een paar luxe villa's te koop met een directe ligging aan het water. De villa's zijn duurzaam ingericht, geschikt voor 4 of 6 personen en hebben een prachtig uitzicht op het water en/of één van de jachthavens.

 • Gelegen in het hart van de Betuwe
 • Exclusieve en ruime vakantievilla's
 • Direct gelegen aan de Nederrijn

Chalet kopen bij Residentie Nieuw Loosdrecht

Dit vakantiepark ligt in Noord-Holland in de prachtige Gooi- en Vechtstreek en beschikt over 42 exclusieve en ruime villa's met een directe ligging aan het water. Een ding is zeker ze zijn van alle gemakken voorzien, zodat u niets van huis hoeft te missen. Op dit moment is nog 1 villa te koop. 

 • Kleinschalig, luxe vakantiepark in Noord-Holland
 • Hoogwaardige vakantievilla's
 • Directe ligging aan het water

Beide vakantieparken zijn ideaal voor water(sport)liefhebbers! Door de directe ligging van de vakantievilla's aan het water kunt u gelijk het water op om bijvoorbeeld te waterskiën, varen, surfen, vissen, zwemmen en nog veel meer.

Liever een dag niet op het water? Dan is er in de omgeving genoeg te beleven. Zo kunt u wandelen, fietsen in de veelzijdige bosrijke omgeving. Liefhebbers van cultuur en historie kunnen hun hart ophalen bij diverse kastelen en burchten. Voor een dagje shoppen kunt u natuurlijk naar nabij gelegen steden. 

Chalet in Utrecht kopen als investering

Een chalet kopen nabij Utrecht biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u een chalet kopen in de buurt van Utrecht voor eigen gebruik, maar het is ook mogelijk om het te kopen als investering. Bij MarinaParken bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij zetten deze voor u op een rij:

➤ Eigen gebruik - U koopt het chalet in Utrecht voor eigen gebruik, helemaal voor uzelf. U bepaalt zelf wanneer en hoe lang u vakantie viert. Permanente bewoning is niet toegestaan.

➤ Eigen gebruik én verhuur - U maakt zelf gebruik van de woning en stelt deze beschikbaar voor de verhuur wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

➤ Volledige verhuur - U stelt de woning volledig beschikbaar voor de verhuur waarbij u gegarandeerd een aantrekkelijk rendement onvangt voor een langere looptijd. U kunt er zelf dus geen gebruik van maken. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig.

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen van een chalet dicht bij Utrecht en de investeringsmogelijkheden? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem contact met ons op of vraag de brochure aan.

Chalets te koop nabij Utrecht

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging