Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Zomerhuisje kopen Nederland

Zomerhuisje kopen in Nederland

 • Exclusieve zomerhuisjes
 • Nabij Zandvoort en Noordwijk
 • Aan de Amsterdamse Waterleidingduinen

Altijd een vakantieplek met een eigen zomerhuisje

Droomt u ervan een eigen zomerhuisje te kopen? Bij MarinaParken kunt u investeren in een vakantiewoning in Noord-Holland of Gelderland. Hierbij heeft u de mogelijkheid om de woning zelf recreatief te gebruiken, te verhuren of een combinatie van beide. De recreatiewoningen hebben een prachtige ligging in de natuur van de Amsterdam Waterleidingduinen en nabij bekende badplaatsen zoals Zandvoort en Noordwijk. Ook liggen Amsterdam en Schiphol in de omgeving. Wanneer u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur bieden wij een aantrekkelijk nettorendement. Wilt u weten hoe dit rendement is opgebouwd en wat de mogelijkheden zijn?

De zomerhuisjes van MarinaParken ⤵

De investeringsmogelijkheden bij MarinaParken

Een zomerhuisje kopen bij MarinaParken betekent zorgeloos investeren en ultiem genieten. U wordt van A tot Z begeleid en voor de verhuur en het onderhoud wordt u ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Daarnaast adviseren en ontzorgen we u ook op fiscaal gebied. Bij MarinaParken koopt u een zomerhuisje in Nederland, zonder zorgen. Wanneer u ervoor kiest om een recreatiewoning te kopen heeft u de keuze uit drie gebruiksvormen:

  Eigen gebruik

  Een zomerhuisje kopen voor eigen gebruik betekent dat u alleen zelf gebruikt maakt van de woning, op recreatief niveau.

  Eigen gebruik en verhuur

  U investeert in een vakantiewoning en wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw woning, stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

  Volledige verhuur

  U maakt zelf geen gebruik van uw vakantiewoning en stelt deze beschikbaar voor de verhuur. U ontvangt voor langere tijd een vast nettorendement.

Zomerhuis kopen in Nederland bij MarinaParken

Een vakantie in eigen land is booming! Steeds meer mensen kiezen voor een staycation, waardoor het interessant is om een zomerhuis te kopen in Nederland. Een plek waar u zelf ultiem geniet van uw welverdiende vakantie en/of profiteert van een aantrekkelijk rendement, wanneer u uw recreatiewoning besluit te verhuren. Bij MarinaParken kunt u een exclusief en duurzaam zomerhuisje kopen in de populaire bollenstreek nabij de kust. Heerlijk wandelen door de natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen en u bent altijd in de buurt van Amsterdam en Schiphol.

Over onze zomerhuisjes:

 • Triple A locaties
 • Duurzame zomerhuisjes
 • Volledige ontzorging
 • Nabij bekende badplaatsen
 • Gegarandeerd rendement
 • Naast de Amsterdamse Waterleidingduinen

Ontdek onze parken

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Koop ik de woning inclusief grond?

Bij MarinaParken kunt u de recreatiewoningen inclusief grond kopen zodat u volledig eigenaar kan worden van de woning plus kavel. Het is niet verplicht om het zomerhuisje inclusief de grond te kopen. Wanneer u de grond niet wenst te kopen is het mogelijk om de kavel van ons te huren. 

Welke fiscale aspecten spelen een rol?

Bij MarinaParken geniet u van een waardevaste investering waar u veel rendement uit kunt halen. Hier komen echter ook een aantal fiscale regels bij kijken. Welke fiscale regels dit zijn, hangt af van uw persoonlijke situatie. Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen hiervan.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging