Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Zomerhuisje kopen Nederland

Zomerhuisje kopen

  • Exclusieve zomerhuisjes
  • Gelegen aan het water
  • Professionele verhuurorganisatie

Zomerhuisje kopen in Nederland

Droomt u ervan een eigen zomerhuisje te kopen? Een plek waar u zelf ultiem geniet van vakantie, maar waar u ook anderen een fijne vakantieplek kunt bieden. Wij bieden u de kans om een exclusieve recreatiewoning aan het water te kopen, in Maurik (Gelderland) of Loosdrecht (Noord-Holland). MarinaPark Bad Nederrijn ligt aan de Nederrijn en wordt ook wel het walhalla voor watersporters genoemd. MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is een kleinschalig park dat synoniem staat voor pure luxe aan de Loosdrechtste Plassen. Beide perfecte bestemmingen om uw zomerhuis in Nederland te kopen.

 

Zomerhuis kopen: de investeringsmogelijkheden

Een zomerhuisje in Gelderland of Noord-Holland kopen bij MarinaParken betekent zorgeloos investeren en ultiem genieten. Bij ons heeft u drie investeringsmogelijkheden: een zomerhuisje kopen voor 1) eigen gebruik, voor 2) eigen gebruik én verhuur en voor 3) volledige verhuur. Kiest u voor gedeeltelijke of volledige verhuur? Dan bent u bij ons in goede handen. Onze professionele verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw zomerhuis volledig uit handen. Van A tot Z. Een zomerhuisje kopen in Nederland, zonder zorgen, dat doet u bij MarinaParken.

1) Eigen gebruik

Een zomerhuisje kopen voor eigen gebruik betekent dat u alleen zelf gebruikt maakt van de woning, op recreatief niveau.

2) Eigen gebruik en verhuur

U investeert in een zomerhuisje en wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw woning, stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

3) Volledige verhuur

U maakt zelf geen gebruik van uw zomerhuisje en stelt deze beschikbaar voor de verhuur. U ontvangt voor langere tijd een vast netto rendement.

Onze zomerhuisjes in Gelderland & Noord-Holland ⬇️

Zomerhuis kopen in Nederland bij MarinaParken

Een vakantie in eigen land is booming! Steeds meer mensen kiezen voor een staycation, waardoor het interessant is om een zomerhuis te kopen in Nederland. Een plek waar u zelf ultiem geniet van uw welverdiende vakantie en/of profiteert van een aantrekkelijk rendement, wanneer u uw zomerhuisje besluit te verhuren. Bij MarinaParken kunt u een exclusief en duurzaam zomerhuisje kopen op de Betuwe en aan de Loosdrechtse Plassen. Heerlijk wandelen door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug, fietsen door de Betuwe of een fijne boottocht maken over de Loosdrechtse Plassen

Triple A locaties

De parken van MarinaParken zijn direct gelegen aan het water en voorzien van eigen jachthaven.

Duurzame zomerhuisjes

Een exclusief en duurzaam zomerhuisje kopen in Nederland met eigen terras en berging!

Volledig ontzorgd

Volledig ontzorgd bij de verhuur van uw vakantievilla. Persoonlijke service. Ultiem genieten!