Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Vakantievilla kopen

Vakantievilla kopen

  • Direct gelegen aan het water
  • Parken in Gelderland en Noord-Holland
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Vakantievilla kopen in Nederland

Bent u van plan om een eigen vakantievilla te kopen? Dan bent u bij MarinaParken aan het juiste adres. Wij hebben momenteel op twee parken vakantievilla's te koop. MarinaPark Bad Nederrijn ligt in het hart van de Betuwe aan het water. Op dit park kunt u investeren in vakantievilla Maritiem. Op ons nieuw ontwikkelde park Residentie Nieuw Loosdrecht kunt u een luxe vakantievilla kopen aan de Loosdrechtse Plassen. Beide parken liggen op triple A locaties in populaire vakantieregio's. Indien u een vakantievilla koopt bij MarinaParken voor verhuur, dan word u compleet ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie.

Vakantievilla's van MarinaParken:

 

De vakantievilla's bij MarinaParken

U kunt bij MarinaParken twee types vakantievilla's kopen; Villa Nautica op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht en Villa Maritiem op MarinaPark Bad Nederrijn. Villa Nautica is een vrijstaande nieuwbouw vakantievilla op een klein exclusief vakantiepark. Deze villa kan worden opgeleverd voor 4 of 6 personen. De vakantievilla heeft een eigen aanlegsteiger voor uw boot en een prachtig uitzicht over het water. Villa Maritiem is een luxe, sfeervolle en vrijstaande vakantievilla voor 4 personen. Het is ook mogelijk om deze vakantievilla te kopen en deze te laten opleveren voor 6 personen. Deze villa heeft een uniek uitzicht op het water of de haven van Bad Nederrijn. Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantievilla te kopen? Neem gerust contact met ons op.

 

De vakantieparken van MarinaParken:

 
 
 

Kiest u voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie?

Eigen gebruik

U koopt een vakantievilla bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de vakantievilla.

 

Eigen gebruik én verhuur

U investeert in een vakantievilla en wanneer u zelf geen gebruik maakt van de vakantievilla stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

 

Volledige verhuur

Een investering in een vakantievilla waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

 

De omgeving van de vakantievilla's

De vakantievilla's van MarinaPark Bad Nederijn liggen bij het idyllische plaatsje Maurik aan de Nederrijn. Vanaf ons park aan het water vaart u zo naar Utrecht, Wijk bij Duurstede en Amerongen. Bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht kunt u een vakantievilla kopen in Loosdrecht in de Betuwe. Dit park heeft een unieke ligging op een landtong aan de Nieuw Loosdrechtsedijk. Beide parken zijn ideaal voor watersportliefhebbers. Als u een vakantievilla koopt bij MarinaParken dan kunt u er voor kiezen om zelf ook gebruik te maken van de villa. U profiteert van een aantrekkelijk rendement wanneer u besluit een vakantievilla te kopen en deze te verhuren en vanuit de villa's zijn er genoeg mogelijkheden om de omgeving te ontdekken.