Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Vakantievilla kopen

Vakantievilla kopen

 • Nabij de kust of aan water
 • Parken in Gelderland en Noord-Holland
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Vakantievilla kopen in Nederland

Bent u van plan om een eigen vakantievilla te kopen? Dan bent u bij MarinaParken aan het juiste adres. Wij hebben momenteel op diverse parken vakantievilla's te koop. MarinaPark Residentie Bloemendaal ligt vlak bij de kust en grenst aan de Amsterdamse Waterleidingduinen. MarinaPark Bad Nederrijn ligt in het hart van de Betuwe aan het water terwijl MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht prachtig is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Al onze parken liggen op triple A locaties in populaire vakantieregio's. Indien u een vakantievilla koopt bij MarinaParken voor verhuur, dan wordt u compleet ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie.

Vakantievilla's van MarinaParken:

Upgrade uw recreatievilla bij MarinaParken

Of u nu de voorkeur geeft aan de kust of aan het water, elk van onze locaties biedt unieke voorzieningen en de ideale setting voor een ontspannen verblijf. Zo kunt u bij de vakantiewoningen van Residentie Bloemendaal kiezen voor opties zoals een extra badkamer of een luxe sauna. Ideaal voor de grote doelgroep van recreanten die op zoek is naar verblijven met wellness elementen. Of kies voor een pergola en buitenhaard om de buitenbelevenis bij de vakantiewoning te vergroten voor de gasten en ook uzelf. Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantievilla te kopen? Neem gerust contact met ons op.

Uitgelicht: MarinaPark Residentie Bloemendaal

Bekijk hier ook onze andere parken.

Kiest u voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie?

  Eigen gebruik

  U koopt een vakantievilla bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij kunnen uzelf, uw vrienden of uw kennissen (recreatief) gebruik maken van de vakantievilla.

  Eigen gebruik én verhuur

  U investeert in een vakantievilla en wanneer u zelf geen gebruik maakt van de vakantievilla stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

  Volledige verhuur

  Een investering in een vakantievilla waarbij het mogelijk is om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

De voordelen van het kopen van een vakantiewoning

Investeren in recreatief vastgoed is nog altijd een populaire belegging. Zeker nu de reguliere huizenmarkt onderhevig is aan steeds strenger wordende regelgeving, kiezen veel beleggers voor recreatief vastgoed. Vakantiewoningen worden als een solide investering gezien door onder andere de immense populariteit vanuit recreanten uit zowel buiten- als binnenland. Zo kiest 1 op de 5 Nederlanders voor een vakantie in eigen land. Daarnaast wordt u als eigenaar van een vakantiewoning op Residentie Bloemendaal niet gestoord vanwege een lekkende kraan. De volledige verhuur wordt namelijk uit handen genomen en professionel verzorgd door MarinaParken. Wilt u meer weten over deze aantrekkelijke investering? Via onderstaande knop kunt u een afspraak maken.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging