• Vakantievilla's aan het water
  • Eigen jachthavens
  • Uniek gelegen in de Betuwe

Recreatiewoning kopen in Gelderland

Een recreatiewoning kopen in Gelderland kan om diverse redenen interessant zijn. Zo kunt u een recreatiewoning kopen met als doel deze het gehele jaar te verhuren en een aantrekkelijk rendement te behalen. Of u koopt een recreatiewoning om deze te gebruiken als een tweede huis aan het water. In beide gevallen is een recreatiewoning een slimme investering. Bij MarinaParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen in Gelderland bij MarinaPark Bad Nederrijn. De directe ligging aan het water, de bosrijke omgeving en de parkfaciliteiten maken het zeer aantrekkelijk om een vakantiewoning te kopen in Gelderland op dit vakantiepark.

Wanneer u kiest om te investeren in een vakantiewoning bij MarinaPark Bad Nederrijn nemen wij alles uit handen en begeleiden u van A tot Z. Daarnaast zal onze professionele verhuurorganisatie, wanneer u de recreatiewoning volledig of deels gaat verhuren, u volledig ontzorgen zodat u optimaal kunt genieten van uw investering.

Ontdek onze vakantievilla's

Onze recreatiewoningen te koop in Gelderland:

Vakantiewoning kopen in Gelderland

MarinaPark Bad Nederrijn is gelegen in de Betuwe, in het plaatsje Maurik en aan de Nederrijn. Hier hebben wij exclusieve recreatiewoningen in Gelderland te koop staan met een directe ligging aan het water. De villa's zijn stuk voor stuk duurzaam ingericht en bieden plek aan maximaal 4 personen. Vanuit de villa heeft u een prachtig uitzicht op het water en/of één van de jachthavens. Het vakantiepark is ideaal voor waterliefhebbers. Vanwege de waterrijke ligging kunt u gelijk het water op om diverse watersporten te beoefenen.

Naast plezier op het water is er ook genoeg te beleven op het land. MarinaPark Bad Nederrijn ligt dichtbij de Utrechtse Heuvelrug, Kasteel van Amerongen en historische plaatsen zoals Wijk bij Duurstede, Buren en Culemborg. De natuurlijke omgeving samen met de leuke steden en dorpjes creëren een mooie fiets- en wandelregio.

Bad Nederrijn in het kort:

  • Exclusieve vakantiewoningen voor 4 personen
  • Gelegen op een triple A locatie
  • In het hart van de Betuwe
  • Volop wateractiviteiten mogelijk
  • Recreatieplas met zandstrand
 
Vraag de brochure aan
 

Vakantiehuis kopen in Gelderland als investering

Wanneer u bij MarinaPark Bad Nederrijn een vakantiehuis koopt in Gelderland maakt u ook optimaal gebruik van de faciliteiten. Zo heeft het park een eigen zandstand met een afschermd zwemgebied, zijn er diverse speeltoestellen voor de kinderen en kunt u in de brasserie genieten van een heerlijk hapje en drank met uitzicht over het water. Een groot voordeel is dat dit ook geldt voor uw gasten. Extra interessant als u wilt investeren in een vakantiewoning in Gelderland.

Een vakantiehuis kopen in Gelderland bij MarinaParken kan op verschillende manieren. Wij hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet:

➤ Eigen gebruik - Zelf vakantie vieren wanneer en hoe lang u zelf wilt. Dat is mogelijk als u zelf gebruik wil maken van de vakantiewoning. Permanente bewoning is niet toegestaan.

➤ Eigen gebruik én verhuur - Een ideale combinatie wanneer u zelf af en toe gebruik wilt maken van de woning en wanneer u de woning niet gebruikt wordt deze beschikbaar gesteld voor de verhuur. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

➤ Volledige verhuur - De woning wordt volledig beschikbaar gesteld voor de verhuur. U ontvangt een aantrekkelijk vast rendement voor een langere looptijd. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u hierbij volledig.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een recreatiewoning in Gelderland? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een brochure aan.

Neem contact met ons op

Vakantiehuizen te koop in Gelderland