Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen Gelderland

Recreatiewoning kopen in Gelderland

 • Vakantievilla's aan het water
 • Eigen jachthavens
 • Uniek gelegen in de Betuwe

Luxe vakantievilla kopen in Gelderland

Een recreatiewoning kopen in Gelderland is een interessante investering. Bij MarinaParken kunt u een recreatiewoning kopen met als doel deze het gehele jaar te verhuren en hier een aantrekkelijk rendement uit te halen of deze te gebruiken als tweede huis aan het water. Bij MarinaParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen in Gelderland bij MarinaPark Bad Nederrijn. De directe ligging aan het water, de bosrijke omgeving en de parkfaciliteiten maken het zeer aantrekkelijk om een woning te kopen op dit vakantiepark. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een vakantiewoning bij MarinaPark Bad Nederrijn begeleiden wij u van A tot Z. Daarnaast zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen bij de verhuur zodat u optimaal kunt genieten van uw investering.

 

Uw vakantiewoning in Gelderland

MarinaPark Bad Nederrijn ligt in het plaatsje Maurik aan de Nederrijn. Hier hebben wij exclusieve recreatiewoningen in Gelderland te koop staan met een directe ligging aan het water. De villa's zijn duurzaam gebouwd, compleet ingericht en geschikt voor maximaal 4 personen. Vanuit de villa heeft u een prachtig uitzicht op het water en/of één van de jachthavens. Vanwege de waterrijke ligging van ons park kunt u gelijk het water op om diverse watersporten te beoefenen zoals waterskiën, surfen of wakeboarden.

Bad Nederrijn in het kort:

 • Duurzame vakantievilla's voor 4 of 6 personen
 • Gelegen op een triple A locatie
 • In het hart van de Betuwe
 • Mogelijkheden voor watersport
 • Recreatieplas met zandstrand
 
 

Investeren in een vakantiehuis in Gelderland

Wanneer u bij MarinaPark Bad Nederrijn een vakantiehuis koopt kunt u ook optimaal gebruikmaken van de faciliteiten. Zo heeft het park een eigen zandstand met een afgeschermd zwemgebied. Er zijn diverse speeltoestellen voor de kinderen en u kunt in de brasserie genieten van een heerlijk hapje en drankje met een schitterend uitzicht op het water. Dit geldt uiteraard ook voor uw huurders. Investeren in een vakantiewoning bij MarinaParken kan op verschillende manieren. Wij hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet:

 
  Eigen gebruik

  Wanneer u zelf gebruik wil maken van de vakantiewoning kunt u hier op ieder moment terecht voor een ontspannen vakantie aan het water. Let wel: permanente bewoning is niet toegestaan.

  Volledige verhuur

  De woning wordt volledig beschikbaar gesteld voor de verhuur. U ontvangt een aantrekkelijk vast rendement voor een langere looptijd. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u hierbij volledig.

  Eigen gebruik én verhuur

  Een ideale combinatie wanneer u zelf af en toe gebruik wilt maken van de woning. Wanneer u de woning niet gebruikt wordt deze beschikbaar gesteld voor de verhuur. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een recreatiewoning in Gelderland? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een brochure aan.

 
 

Veelgestelde vragen

• Wat zijn de voordelen van investeren in een recreatiewoning?

Door te investeren in een vakantiewoning profiteert u niet alleen van een aantrekkelijk rendement, maar ook van de waardestijging van de woning. Investeren in een vakantiewoning is een uitstekend alternatief voor een spaarrekening omdat het een waardevaste investering is.

• Welke fiscale aspecten komen er bij kijken?

Een recreatiewoning kopen in Gelderland is een slim idee omdat het een waardevaste investering is waar u een goed rendement uit kunt halen. Hier komen wel een aantal fiscale regels bij kijken, hierbij speelt uw persoonlijke situatie een belangrijke rol. Voor persoonlijk advies kunt u een afspraak maken met onze adviseur.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.