Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning met aanlegplek

Recreatiewoningen met aanlegplek te koop

 • Exclusief en kleinschalig vakantiepark
 • Luxe villa's aan de Loosdrechtse Plassen
 • Ruime kavel met aanlegplek

Investeren in een luxe woning met aanlegplek

Wilt u graag investeren in een recreatiewoning aan het water met een aanlegplek? Dan is het exclusieve en kleinschalige vakantiepark MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht dé plek voor uw tweede huis aan het water. Het nieuwe vakantiepark is gelegen op een landtong aan de Nieuw Loosdrechtsedijk en heeft een directe aansluiting op de Stille Plas. De laatste vakantievilla met eigen aanlegplek die te koop is bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht zijn allemaal gelegen op een eigen kavel.

Ontdek onze villa's met aanlegplek:

Vakantiehuis met aanlegplek te koop

Bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht is de laatste (van de 42) luxe en moderne vakantievilla met aanlegplek te koop. De villa's zijn gelegen op ruime kavels en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger/plek en indien gewenst een bijgebouw. De luxe vakantievilla's in combinatie met de voorzieningen en de directe ligging aan het water maken Loosdrecht tot een gewilde bestemming voor vakantiegangers. Het kopen van een vakantiewoning met aanlegplek bij MarinaParken is daarom een waardevaste investering, die bij verhuur een aantrekkelijk rendement kan opleveren.

Een vakantiehuis met aanlegplek verhuren

Wanneer u besluit om een vakantiehuis met aanlegplek te kopen om gedeeltelijk of volledig te verhuren, kunt u rekenen op onze professionele verhuurorganisatie. Wij zullen alles regelen omtrent de verhuur en het beheer van uw recreatiewoning, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw duurzame investering.

  Eigen gebruik

  U koopt een vakantiehuis met aanlegplek bij MarinaParken voor eigen gebruik. Hierbij maakt u alleen zelf gebruik van de woning op recreatief niveau.

  Eigen gebruik én verhuur

  U investeert in een luxe vakantiewoning voor eigen gebruik en wanneer u zelf geen gebruikt maakt van de woning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur.

  Volledige verhuur

  U koopt een vakantiewoning om te verhuren. De verhuur wordt geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en u profiteert van een vast nettorendement.

Residentie Nieuw Loosdrecht

Meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een recreatiewoning met aanlegplek? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een brochure aan.