Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Chalet kopen Gelderland

Chalet kopen Gelderland

  • Chalet te koop in Gelderland
  • Direct aan het water
  • Op een luxe vakantiepark

Chalet kopen in Gelderland

Eigenaar worden van een chalet? Een chalet kopen in Gelderland bij MarinaPark Bad Nederrijn biedt u deze mogelijkheid. Het vakantiepark, gelegen in het hart van de Betuwe, is dé locatie voor het kopen van een chalet. Naast de directe ligging aan het water, de bosrijke omgeving en de diverse faciliteiten op het park, biedt het kopen van een chalet in Gelderland bij MarinaPark Bad Nederrijn nog meer voordelen. Zo staan wij voor u klaar om u te begeleiden tijdens de aankoop van een chalet in Gelderland en kunnen wij u naderhand ontzorgen op het gebied van verhuur en onderhoud, zodat u optimaal kunt genieten van uw investering. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Chalets op een unieke locatie

Een chalet met uitzicht op het water? De chalets van MarinaParken hebben ieder een uniek uitzicht op het water van de Nederrijn of één van de jachthavens van het vakantiepark. Door deze directe ligging aan het water, een royaal buitenterras en privacy biedt het kopen van een chalet in Gelderland u de mogelijkheid om ultiem te genieten van het buitenleven in Maurik. Niet alleen buiten is het chalet voorzien van comfort, ook binnen is er luxe te vinden. Een ruime living en keuken met moderne inrichting, twee slaapkamers en een luxe badkamer met regendouche.

Naast de faciliteiten op het park en de voorzieningen van de luxe vakantievilla's is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de historische plaatsen Wijk bij Duurstede, Buren of Culemborg. Liever een mooie fietstocht maken? Ontdek dan de Utrechtse Heuvelrug. Waarom zult u nog wachten met het kopen van een chalet in Gelderland bij MarinaParken? 

Chalet kopen in Gelderland als investering

U heeft diverse investeringsmogelijkheden bij MarinaParken tijdens de aankoop van uw chalet in Gelderland. Zo kunt u er voor kiezen om een woning te kopen voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. Wij hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet:

Eigen gebruik - Uw eigen chalet en de mogelijkheid om vakantie te vieren het gehele jaar door. Door enkel zelf gebruik te maken van uw chalet bent u niet afhankelijk van een reservering om uw woning te bezoeken.

➤ Eigen gebruik én verhuur - Naast het eigen gebruik kunt u er ook voor kiezen om de woning deels beschikbaar te stellen voor de verhuur wanneer u deze zelf niet in gebruik heeft. Door te kiezen voor deze investeringsmogelijkheid ontvangt u een aantrekklijk rendement op basis van de verhuuropbrengsten.

➤ Volledige verhuur - Door het chalet volledig beschikbaar te stellen voor verhuur, zult u een vast nettorendement ontvangen gedurende een langere periode. Hierbij staat onze professionele verhuurorganisatie voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Kortom, een waardevaste en zorgeloze investering!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekeken bij het kopen van een chalet in Gelderland? Onze adviseurs staan voor u klaar.

Chalets te koop in Gelderland:

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

  • Exclusieve informatie over de woningen
  • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
  • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
  • Meer informatie over de locatie en ligging