Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Vakantiewoning kopen Noordwijk

Vakantiewoning kopen bij Noordwijk

 • Zorgeloos investeren in een vakantiewoning
 • Duurzame en toekomstbestendige villa's
 • Dichtbij Schiphol en in de Bollenstreek

Uw eigen recreatiewoning aan de kust, vlakbij Noordwijk

Altijd al gedroomd van uw eigen vakantiewoning? Maak uw droom waar bij MarinaParken. Met een ligging op korte afstand van het toeristische Noordwijk en op loopafstand van de kust is uw recreatiewoning bij MarinaPark Residentie Bloemendaal de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in eigen land. Investeren in een recreatiewoning bij MarinaParken is mogelijk voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Hierbij nemen wij alle zorgen uit handen en ontvangt u een aantrekkelijk nettorendement. Download vrijblijvend de brochure en ontvang meer informatie.

Zorgeloos genieten van een waardevaste investering

Beleggen in een recreatiewoning nabij Noordwijk biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u uw woning zelf gebruiken en deze (gedeeltelijk) verhuren dankzij onze ervaren verhuurorganisatie. Dat betekent investeren in vakantiegenot én genieten van een goed nettorendement. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  Professionele verhuurorganisatie

  MarinaParken neemt de verhuur volledig uit handen. Wij regelen het beheer en zorgen ervoor dat de bezetting optimaal is, zodat u alles uit uw recreatiewoning nabij Noordwijk kunt halen.

  Voor eigen gebruik en/of verhuur

  U kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van uw vakantiewoning of om deze te verhuren. Of een combinatie; als zelf geen gebruik maakt van uw woning stelt u deze beschikbaar voor verhuur.

  Aantrekkelijk nettorendement

  Wanneer u ervoor kiest om uw recreatiewoning nabij Noordwijk volledig of gedeeltelijk te verhuren ontvangt u een aantrekkelijk nettorendement over een langere tijd. Zo heeft u altijd zekerheid.

Een greep uit onze recreatiewoningen nabij Noordwijk:

Uitjes in en rondom Noordwijk:

 • Fietsen door de duinen
 • Watersporten beoefenen
 • Genieten op het strand
 • Bruisende steden bezoeken
 • Wandelen langs de kustlijn

Noordwijk; een bestemming voor iedere vakantieganger

Noordwijk staat bekend om haar prachtige kustlijn, ongerepte duinen, ligging in de Bollenstreek en het charmante centrum. Het hele jaar door kunt u hier genieten; in de lente komen er duizenden toeristen de tulpenvelden bekijken en in de zomer is het een waar walhalla voor strandgangers en watersporters. In het laagseizoen biedt Noordwijk een toevluchtsoord voor lange wandelingen. Ook is Noordwijk centraal gelegen nabij de steden Amsterdam, Leiden, Den Haag én vlak bij het circuit van Zandvoort. Hier komen ontspanning en inspanning samen. Dankzij deze toplocatie zal de verhuurbezetting hoog zijn, waardoor het een rendabele investering is om een woning aan te schaffen voor verhuur (met eigen gebruik). Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak met onze verkoopadviseur.

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

✦ Welke voordelen heeft investeren in een recreatiewoning?

Investeren in een recreatiewoning bij Residentie Bloemendaal brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn de woningen duurzaam, toekomstbestendig en ontzorgd onze professionele verhuurorganisatie u van A tot Z, waardoor u er in de komende jaren geen omkijken naar hebt. Daarnaast ligt uw vakantiewoning op een centrale A-locatie in het dorpje Vogelenzang in de gemeente Bloemendaal. De verhuur van uw recreatiewoning wordt daarbij volledig verzorgd door onze ervaren verhuurorganisatie. 

✦ Welke fiscale aspecten spelen een rol bij de aanschaf?

Bij de aankoop van een recreatiewoning nabij Noordwijk komen veel fiscale regels kijken. Welke regels dit zijn is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen en u te adviseren op het gebied van belastingen, financiering en overige fiscale voorwaarden.

✦ Welke faciliteiten zijn er op het park?

Wanneer u een woning koopt bij MarinaPark Residentie Bloemendaal kunnen u en de gasten tijdens een verblijf onbeperkt gebruikmaken van de parkfaciliteiten. Zo is er een 25 meter lang openluchtzwembad én een kinderzwembad aanwezig. Daarnaast kunt u genieten van wat lekkers in Brasserie Cheers, jeu-de-boule spelen, een fiets huren of boodschappen doen in de parkwinkel. Voor de jonge vakantiegangers is er een speeltuin en in de zomervakantie en tijdens feestdagen een enthousiast animatieteam aanwezig!

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging