Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen Utrecht

Recreatiewoning kopen Utrecht

  • Direct gelegen aan het water
  • Nabij Utrecht gelegen
  • Exclusieve vakantievilla's

Recreatiewoning kopen nabij Utrecht

Wilt u zorgeloos investeren en een recreatiewoning kopen in de omgeving Utrecht? Dan is MarinaParken de juiste keus voor u. Waarom? Wij begeleiden u van A tot Z, beschikken over vakantieparken op triple A locaties aan het water en bovendient investeert u in een duurzame toekomst dankzij onze duurzame villa's. Een recreatiewoning kopen in de buurt van Utrecht is mogelijk bij twee vakantieparken. MarinaPark Bad Nederrijn in het hart van de Betuwe en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht in Noord-Holland. 

Recreatiewoningen te koop nabij Utrecht bij:

Met welk doel wilt u een recreatiewoning nabij Utrecht kopen?

Dit is een belangrijke vraag om aan uzelf te stellen voordat u besluit een recreatiewoning te kopen. Wellicht is het voor u een investering en wilt u rendement behalen. Of wilt u liever alleen zelf gebruik maken van de woning. Als u een recreatiewoning koopt bij MarinaParken heeft u altijd drie opties:

  • Eigen gebruik - Bij deze optie maakt u alleen zelf gebruik van de woning en wordt deze niet verhuurd. Permanente bewoning is niet toegestaan.
  • Eigen gebruik én verhuur - U kunt de woning beschikbaar stellen voor de verhuur als u er zelf geen gebruik van maakt. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.
  • Volledige verhuur - U stelt de woning volledig beschikbaar voor de verhuur en kunt er dus zelf geen gebruik van maken. Kiest u voor deze optie dan ontvangt u een gegarandeerd rendement voor een langere looptijd.

Als u een recreatiewoning wilt kopen in de buurt van Utrecht voor de verhuur (volledig of gedeeltelijk) dan wordt dit volledig verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Hier heeft u geen omkijken naar, waardoor u met recht zorgeloos investeert in een recreatiewoning. 

Recreatiewoningen op unieke locaties

Bij beide vakantieparken liggen de luxe vakantievilla's direct aan het water. Bij MarinaPark Bad Nederrijn aan de Nederrijn en bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen. Beide unieke locaties zijn waterrijke bestemmingen en beschikken daarom over een eigen jachthaven en/of ligplaatsen. Een recreatiewoning kopen in de omgeving van Utrecht is dan ook heel geschikt voor water(sport)liefhebbers!

Maar ook op het vasteland is er genoeg te beleven voor de vakantieganger. Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug, een dagje shoppen in Utrecht of ontdek de geschiedenis van de historische steden Wijk bij Duurstede, Culemborg en Buren. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen of fietsen rond de Loosdrechtse Plassen. Heeft u interesse in een vakantievilla op een van onze vakantieparken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

  • Exclusieve informatie over de woningen
  • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
  • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
  • Meer informatie over de locatie en ligging