Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Recreatiewoning kopen op vakantiepark

Recreatiewoning kopen op vakantiepark

 • Unieke plek aan het water in Nederland
 • Luxe en duurzame vakantievilla's
 • Gelegen op triple A locaties

Recreatiewoning kopen op een vakantiepark

Wanneer u een recreatiewoning wilt kopen op een vakantiepark bent u bij MarinaParken aan het juiste adres. U investeert in een luxe en duurzame vakantievilla met de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerd nettorendement bij volledige verhuur. Natuurlijk behoort eigen gebruik of een combinatie van eigen gebruik en verhuur ook tot de mogelijkheden bij onze vakantieparken in Gelderland of Noord-Holland. Een recreatiewoning kopen op een vakantiepark doet u bij MarinaPark Bad Nederrijn en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht. Alle parken zijn uniek gelegen op triple A locaties en hebben een directe ligging aan het water.

 

Ontdek onze parken

 
 • Luxe vakantievilla's voor max. 4 personen
 • Unieke locatie in het hart van de Betuwe
 • Recreatieplas met zandstrand
 
 
 • Exclusieve en luxe vakantievilla's
 • Vakantiepark in Noord-Holland, Nieuw Loosdrecht
 • Directe ligging aan het water
 

De vakantieparken van MarinaParken

De vakantieparken van MarinaParken zijn gelegen op triple A locaties. Alle zomerhuisjes hebben een directe ligging aan het water en/of jachthaven en zijn duurzaam ingericht. De waterrijke omgeving is perfect voor de watersportliefhebbers onder ons. Bij MarinaPark Bad Nederrijn kunt u onder andere genieten van een recreatieplas met zandstrand, brasserie en de meerdere jachthavens. Wilt u meer informatie ontvangen voordat u een recreatiewoning koopt op één van onze vakantieparken? Vraag dan nu onze brochure aan.

 

Een recreatiewoning kopen op één van de vakantieparken

Wanneer u een recreatiewoning koopt bij MarinaParken heeft de keuze uit drie mogelijkheden:

 • Eigen gebruik - MarinaParken biedt de perfecte uitvalsbasis wanneer u een recreatiewoning voor eigen gebruik wilt kopen op een vakantiepark. Permanente bewoning is niet toegestaan.
 • Eigen gebruik én verhuur - Bij deze optie kunt u niet alleen zelf gebruik maken van de recreatiewoning, maar ook verhuren. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.
 • Volledige verhuur - U stelt de recreatiewoning volledig beschikbaar voor verhuur waardoor u er zelf geen gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om voor een langere tijd een vast nettorendement te ontvangen.

Wanneer u een vakantiewoning koopt om deze deels of volledig te verhuren bent u bij MarinaParken in de juiste handen. Onze professionele verhuurorganisatie neemt de verhuur van uw woning uit handen en regelen dit van A tot Z voor u. Zo kunt u zorgeloos investeren en profiteren van het vaste nettorendement (bij volledige verhuur). Ook op fiscaal gebied kunnen wij u adviseren en ontzorgen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het kopen van een recreatiewoning op een vakantiepark van MarinaParken? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Recreatiewoningen te koop op onze vakantieparken