Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Marinaparken Immobilien
recreatiewoning kopen in noord-holland

Recreatiewoning kopen in Noord-Holland

 • Vlak bij het strand
 • Triple A-locatie
 • Nabij bekende badplaatsen
 • Nabij populaire toeristentrekkers

Recreatiewoning kopen in Noord-Holland

Een recreatiewoning kopen in het meest bezochte deel van Nederland is een aantrekkelijke investering. De recreatievilla's van het nieuwe MarinaPark Residentie Bloemendaal bieden u deze mogelijkheid. Noord-Holland trekt namelijk niet alleen binnenlandse, maar ook veel buitenlandse toeristen. Om aan de wensen te voldoen van de hedendaagse recreanten is ervoor gekozen om hoogwaardige en luxe recreatiewoningen te ontwikkelen op dit park. U kunt op Residentie Bloemendaal een recreatiewoning kopen om deze volledig te verhuren, volledig zelf te gebruiken of een combinatie van voorgenoemde.

Is uw interesse al gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De verkoop van fase 1 is al gestart! 

Onze recreatiewoningen in Noord-Holland:

Voordelen om te investeren bij MarinaParken

 • Duurzame en toekomstbestendige recreatievilla's
 • Grenzend aan de Amsterdamse Waterleidingduinen
 • Steden als Zandvoort, Amsterdam en Noordwijk goed bereikbaar
 • Nabij toeristentrekkers als het circuit van Zandvoort, Madurodam en de Keukenhof

Uw vakantiehuis kopen in Noord-Holland

De omgeving van Residentie Bloemendaal is al bewezen populair. Ieder jaar trekt het nabij gelegen Zandvoort (op 20 minuten afstand) 5,3 miljoen dagbezoekers aan. Ook het natuurgebied waar het park aan grenst, de Amsterdamse Waterleidingduinen, is mateloos populair. Het is het grootste natuurgebied aan de Nederlandse kust en trekt ieder jaar één miljoen bezoekers naar zich toe. Residentie Bloemendaal vormt dan ook de ideale uitvalsbasis voor een strandvakantie of om de natuur te ontdekken. 

Onze uitgebreide faciliteiten

Liever een dag op het park verblijven? Het 25 meter lange openluchtzwembad biedt uren zwemplezier, terwijl de kleintjes hun geluk niet op kunnen in het kinderzwembad. Aan het eind van de dag kunt u heerlijk een hapje eten bij Brasserie Cheers. In de ochtend hoeft u niet de wekker te zetten om naar de bakker te gaan, want de verse broodjes kunt u ophalen bij onze parkwinkel. Meer tijd om samen op uw eigen terras te genieten van het ontbijt. 

 • 25 m lang openluchtzwembad
 • Kinderzwembad
 • Sportveld en speeltuin
 • Restaurant
 • Parkwinkel
 • Animatie

Bekijk de ligging van het park

Zorgeloos investeren in een recreatiewoning in Noord-Holland

Naast dat u investeert in een recreatiewoning, investeert u ook in het vakantiepark. Het park voldoet nu aan de normen van een goedlopend vakantiepark. Om het vakantiepark te laten voldoen aan de verwachtingen van de gasten van uw recreatiewoning zullen er ontwikkelingen plaatsvinden. Deze ontwikkelingen zullen ertoe leiden dat Residentie Bloemendaal een eigentijds vakantiepark wordt. Dit is niet alleen prettig voor de gasten, maar mogelijk ook voor u indien u ervoor kiest om de recreatiewoning zelf te gebruiken. U heeft te allen tijde inzicht in alle boekingen van de gasten (en eventueel van uzelf) via ons alles-in-één-reserveringssysteem. U kunt dus zelf invullen hoe u uw vakantiehuis wenst te gebruiken, namelijk:

  Volledige verhuur

  U ontvangt een aantrekkelijk vast rendement voor een langere looptijd. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u hierbij volledig.

  Volledig eigen gebruik

  U kunt elk moment terecht in uw vakantiewoning voor een ontspannen weekendje of vakantie. Let wel: permanente bewoning is niet toegestaan.

  Combinatie verhuur en eigen gebruik

  Combineer eigen gebruik en verhuur. Het rendement is bij deze optie afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

Is uw interesse gewekt en komt u graag meer te weten over de mogelijkheden? Onze verkoopadviseur assisteert u graag bij het kopen van een van de vakantiewoningen in Noord-Holland. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Wat is het voordeel van het investeren in een recreatiewoning op Residentie Bloemendaal?

Al jaren zien wij de trend dat een groot deel van de recreanten het vakantieverblijf gebruikt als uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Zij willen in hun vakantieverblijf worden voorzien van dezelfde luxe (en soms meer) als dat zij thuis ook hebben. Vanuit daar gaan ze erop uit om musea, restaurants en bezienswaardigheden te ontdekken. Alle vakantiegangers kunnen verschillende kanten op om zich te vermaken in de omgeving van Residentie Bloemendaal.

Met welke fiscale aspecten moet ik rekening houden?

Een recreatiewoning heeft fiscale gevolgen voor u. Deze zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de manier waarop u de vakantiehuis aankoopt. Onze adviseur helpt u graag op weg, maak hieronder vrijblijvend een afspraak en zet uw eerste stap richting het bezitten van een recreatiewoning in Noord-Holland.

Bekijk onze brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wat kunt u verwachten

 • Exclusieve informatie over de woningen
 • De fiscale aspecten van een recreatiewoning
 • De investeringsmogelijkheden uitgelegd
 • Meer informatie over de locatie en ligging