Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
MarinaParken - Verkoop
Vaar met een E-Sloep

Boot huren

Op het park

Verken de Nederrijn vanaf het water

De schitterende ligging van MarinaPark Bad Nederrijn aan het water nodigt uit voor een heerlijke boottocht over de Nederrijn. Vanuit uw eigen vakantiewoning vaart u langs de vlakke, maar afwisselende Betuwe en de heuvelachtige Utrechtse Heuvelrug. Onderweg komt u zowel strandjes, weilanden en bijzondere stuwen bij Driel en Amerongen tegen. Daarnaast heeft de Nederrijn altijd een heerlijke stroming. 

Bij MarinaPark Bad Nederrijn kunt u een luxe (elektrische) sloep huren. Deze is geschikt voor maximaal 8 personen en beschikt over een grote cabriokap tegen wind, regen en zon.

Vraag naar de mogelijkheden via lobbybadnederrijn@marinaparken.nl

Bezienswaardigheden langs de Nederrijn

 
  Prachtige bossen

  Ontdek de natuur van Gelderland tijdens een ontspannen boottocht langs de Nederrijn. De schitterende bossen bieden een prachtig uitzicht.

  Vestingstadjes

  Steden zoals Arnhem, Wageningen en Rhenen zijn niet alleen mooi om te zien, maar barsten ook van de cultuur en geschiedenis. Vanaf de Nederrijn heeft u een prachtig uitzicht op de rand van deze steden.

  Weilanden en boomgaarden

  Uitgestekte weilanden met prachtige boomgaarden, dat is wat u onder andere ziet vanuit uw boot op de Nederrijn. In deze omgeving zult u helemaal tot rust komen.

Bekijk onze overige faciliteiten:

Meer Op het park